Ευρώπη

Ζούγρης: «Ήταν η πρώτη νίκη, αλλά θέλουμε άλλες έξι και όλοι μαζί μπορούμε να τις πάρουμε!»

Ο Βαγγέλης Ζούγρης αναφέρθηκε στους στόχους της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ U20, τονίζοντας πως κόντρα στην Πολωνία έγινε το πρώτο από τα έξι βήματα που απαιτούνται για να φτάσει η ομάδα στο τέλος.

Με το... δεξί μπήκε η Εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ U20, επικρατώντας δύσκολα 72-67 της Πολωνίας στην πρεμιέρα του ομίλου που διεξάγεται στο Ηράκλειο και στα «Δύο Αοράκια».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη «γαλανόλευκη» δεν ήταν άλλος από τον Βαγγέλη Ζούγρη, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 24 πόντους και 17 ριμπάουντ!

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο 18χρονος φόργουορντ τόνισε πως πλέον έγινε το πρώτο από τα έξι βήματα που απαιτούνται για να φτάσει η ομάδα μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Ζούγρη:

«Δεν θέλω να πω κάτι για την εμφάνιση τη δική μου, αλλά για τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε στο γήπεδο σήμερα και τους ευχαριστούμε πολύ. Εκείνο που μετράει είναι η νίκη της ομάδας μας και η προσπάθεια μας, όλων των παιδιών.

Είναι σημαντικό που ξεκινάμε με νίκη, παλέψαμε, όμως υπάρχει και συνέχεια, θέλουμε να έρθει κι άλλος κόσμος στο γήπεδο, τους περιμένουμε αύριο και σε όλους τους αγώνες για να γεμίσουν το γήπεδο. Ήταν η πρώτη νίκη, αλλά θέλουμε άλλες έξι και όλοι μαζί μπορούμε να τις πάρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x