NBA

Ευχάριστα νέα για Νετς με ΛεΒέρτ

Λιγότερο σοβαρός απ’ ότι αρχικά φαινόταν είναι τελικά ο τραυματισμός του άσου των Μπρούκλιν Νετς, Καρίς ΛεΒέρτ, ο οποίος δεν θα χάσει τελικά τη σεζόν.

Ο χθεσινός τραυματισμός του 24χρονου γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, Καρίς ΛεΒέρτ, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της ομάδας του με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς τρόμαξε τους πάντες, αλλά οι πρώτες εξετάσει στις οποίες υποβλήθηκε δείχνουν πως η κατάστασή του είναι καλύτερη απ’ ότι έδειχνε αρχικά...

Συγκεκριμένα, με επίσημη ανακοίνωσή τους, οι Νετς ενημέρωσαν πως ο ΛεΒέρτ υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις από τον ορθοπεδικό του οργανισμού και τελικά δεν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, αφού δεν υπάρχει κάταγμα, παρά μόνο μικρός τραυματισμός στον σύνδεσμό του δεξιού του ποδιού.

«Ευτυχώς, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα το πρωί έδειξαν πως δεν υπάρχει κάταγμα. Ενώ φαινόταν σοβαρότερος τραυματισμός αρχικά, δεν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Ο Καρίς θα ξεκινήσει μία περίοδο αποκατάστασης με το επιτελείο της ομάδας και στη συνέχεια αναμένεται να επιστρέψει απολύτως υγιής για να συνεχίσει τις αγωνιστικές του δραστηριότητές χωρίς κανέναν περιορισμό, μέσα στη σεζόν», τόνισε ο γιατρός των Μπρούκλιν Νετς, Ο’ Μάλεϊ.

Ο ΛεΒέρτ αποτελεί σημαντικότατο παίκτη για την ομάδα του στη φετινή σεζόν, μετρώντας ανά μέσο όρο 18,4 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε 14 παιχνίδια.







Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x