Γενικά

Ευχαριστεί για την αιμοδοσία ο Πρωτέας Βούλας

Η αιμοδοσία που διεξήγαγε ο Πρωτέας Βούλας τις προηγούμενες μέρες στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Έτσι, την Τρίτη οι ιθύνοντες του συλλόγου των νοτίων προαστίων εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση για όσους συμμετείχαν στη διαδικασία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Στις 14 Φεβρουαρίου 2015, ο ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας δημιούργησε με αρωγό το Ασκληπιείο Βούλας ένα σύλλογο αιμοδοτών με την πραγματοποίηση της πρώτης αιμοδοσίας.

Στις 10 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη αιμοδοσία του συλλόγου μας, όπου και σε αυτή την προσπάθεια, η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν, ανεξάρτητα αν τελικά έδωσαν αίμα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, εκτός από τους αιμοδότες, όλους τους εθελοντές του συλλόγου μας που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί και η δεύτερη αιμοδοσία, αλλά και το ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ, για την ανταπόκριση και το εξαιρετικό προσωπικό που κάνει πραγματικότητα αυτή την πρωτοβουλία του συλλόγου μας.

Να αναφέρουμε ότι ο σύλλογος αιμοδοτών δημιουργείται, ώστε αίμα να δικαιούνται από αυτόν οι αθλητές και οι συγγενείς α’ βαθμού, γονείς, αδέλφια, καθώς και οι προπονητές του συλλόγου.

Επίσης, όσοι δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα το Σάββατο (10/10) μπορούν να δίνουν στο Ασκληπιείο Βούλας τις εξής ώρες και ημέρες:


ΩΡΑΡΙΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ:

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 8.30-16.00
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ : 9.00-13.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x