Έτσι, η νησιώτικη ομάδα, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αργότερα την ίδια μέρα, ευχαριστεί όσους τη βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια και χαρακτήρισε ιστορική τη συγκεκριμένη μέρα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Στη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, επισημοποιήθηκε η παρουσία της Δόξας στην Α1 Εθνική κατηγορία και η σημερινή μέρα είναι ιστορική για την ομάδα μας.
Η προσπάθεια που άρχισε πριν πέντε χρόνια απέδωσε καρπούς και η Δόξα θα αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.
Ο πρόεδρος, Σταυρός Κουκουμπρής, και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν όσους στάθηκαν δίπλα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και υπόσχονται ότι η άνοδος στην Α1 είναι η αρχή μιας νέας εποχής.
Θέλουν, επίσης, να ευχαριστήσουν όλους όσους μας ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






