Euroleague

Έχει και η Χίμκι προβλήματα

Εκτός από τον Ολυμπιακό και η Χίμκι έχει προβλήματα στους ψηλούς, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης, καθώς ο Ντμίτρι Σοκόλοφ είναι τραυματίας και ο Πολ Ντέιβις νιώθει ενοχλήσεις.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Χίμκι για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Όπως δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην ιστοσελίδας της ομάδας, ο Ντμίτρι Σοκόλοφ είναι ακόμη τραυματίας, ενώ ενοχλήσεις εξακολουθεί να νιώθει και ο Πολ Ντέιβις.

«Δεν είμαι πολύ χρόνο στην ομάδα, αλλά είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ. Η Χίμκι είναι ένας μεγάλος οργανισμός με εξαιρετικούς παίκτες. Ωστόσο, τώρα έχουμε ένα πρόβλημα στους ψηλούς, καθώς ο Σοκόλοφ είναι τραυματίας και ο Ντέιβις νιώθει ενοχλήσεις. Από ‘κει και πέρα, ο καθένας είναι έτοιμος να προπονηθεί σκληρά. Όμως, χρειάζεται χρόνος για να καταλάβεις τη φιλοσοφία και το παιχνίδι ενός νέου προπονητή», δήλωσε αρχικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην ιστοσελίδα της Χίμκι και πρόσθεσε:

«Κάθε δύο με τρεις ημέρες έχουμε προπονήσεις και παιχνίδια. Στην Ευρωλίγκα αντιμετωπίζουμε τις πιο δυνατές ομάδες της ηπείρου και θα πρέπει να προσεγγίζουμε αυτά τα ματς σωστά. Αυτή τη στιγμή, δεν είμαστε έτοιμοι να παίζουμε δυνατά και επιθετικά για 40 λεπτά, γι’ αυτό και στις προπονήσεις δουλεύω περισσότερο πάνω στις επαφές. Αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο μέλημά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x