Ελλάδα

Έχει μιλήσει –ήδη- με Πεδουλάκη ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Βέργη τις οποίες και μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναθηναϊκός έχει ήδη μιλήσει με τον Αργύρη Πεδουλάκη για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού; Δύσκολο να απαντηθεί το ερώτημα αυτό καθώς έχουν περάσει πολύ λίγες ώρες από την απόλυση του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ωστόσο, ήδη, έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων προπονητών για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού.

Ποια είναι αυτά; Του Αργύρη Πεδουλάκη και του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο πρώτος ήταν εκείνος που ανέλαβε την ομάδα μετά την αποχώρηση του Ομπράντοβιτς και ο μόνος μετά τον Σέρβο που κατάφερε να ολοκληρώσει μια σεζόν στον πάγκο.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον "αέρα" του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης οι υπεύθυνοι των πράσινων έχουν ήδη μιλήσει με τον Αργύρη Πεδουλάκη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να αναλάβει εκείνους τον πάγκο της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Εκτός του Πεδουλάκη ο Παναθηναϊκός φαίνεται να σκέφτονται και την περίπτωση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική στο "τιμόνι" της Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο Λιθουανός άσος λατρεύεται από τους οπαδούς της ομάδας και ενδεχομένως μια συνεργασία μαζί του να είναι απόλυτα αποδεκτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x