Ελλάδα

«Έχουμε απωθημένα με τους Σέρβους» (Web TV)

Με… εκδικητικές τάσεις περιμένουν οι παίκτες της Εθνικής Εφήβων τον αποψινό αγώνα με τη Σερβία, όπως δήλωσε στη Web TV του sport-fm.gr ο Γιώργος Τσαλμπούρης.

Οι ήττες από τη Σερβία στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων του 2013 και Εφήβων του 2014 έχουν «πονέσει» τους διεθνείς. Ο Γιώργος Τσαλμπούρης μιλώντας στο sport-fm.gr δίνει το σύνθημα για… ρεβάνς.

Αποστολή στο Ηράκλειο, Χρήστος Ρομπόλης



Αναλυτικά, ο Γιώργος Τσαλμπούρης μίλησε για:

-την αρνητική παράδοση με τη Σερβία: «Έχουμε μεγάλα απωθημένα με τους Σέρβους. Από την Παίδων όταν ξεκινήσαμε σαν ομάδα δεν έχουμε καλά αποτελέσματα απέναντί τους. Έχουμε κερδίσει μια φορά μόνο σε φιλικό. Από την αρχή του τουρνουά αυτό το παιχνίδι είναι που περιμένουμε να παίξουμε».

-τον αποψινό αγώνα: «Σίγουρα έχουμε το αβαντάζ της έδρας. Κατά την προσωπική μου άποψη οι Σέρβοι δεν είναι τόσο δυνατοί όσο πέρσι, ενώ έχουν και τον καλύτερό τους παίκτη, τον Λαζάρεβιτς, να προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό. Πιστεύω πως φέτος θα έχουμε πολύ καλύτερη τύχη».

-το αν η παρουσία του κόσμου και οι προσδοκίες δημιουργούν άγχος: «Υπάρχει κάποιο άγχος, αλλά δεν νομίζω πως αυτό μας αφήνει πίσω και ότι είναι αρνητικό. Είναι ένα δημιουργικό άγχος για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να πετύχουμε κάτι καλό».

-τη δική του βελτίωση μετά από ένα χρόνο στο Iowa State: «Κανένας άνθρωπος δεν έχει ταβάνι στο πού μπορεί να φτάσει. Έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης. Πιστεύω πως έκανα πολύ καλή δουλειά φέτος, δεν έπαιξα πολύ φέτος στο κολέγιο, αλλά ήμουν όλη μέρα στις ατομικές προπονήσεις και το γυμναστήριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x