Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

«Έχουμε πιο γεμάτο ρόστερ από τον Εθνικό»

Για το γεγονός πως το Ηράκλειο μπορεί να φύγει αύριο (28/10, 17:00) με τον πολύτιμο βαθμό της νίκης από τον Εθνικό μίλησε, με δηλώσεις του, ο Αλέξης Πετράκης.

Το Ηράκλειο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό (29/10, 17:00) χθες το απόγευμα (27/10) και απόψε (28/10) θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Ο Βασίλης Ράλλης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα κι έτσι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο παίκτης της κρητικής ομάδας, Αλέξης Πετράκης, μίλησε στο «grandsport.gr» και τόνισε πως ο Εθνικός είναι μια καλή ομάδα, αλλά το Ηράκλειο έχει πιο γεμάτο ρόστερ και μπορεί να φύγει με την νίκη από τον Πειραιά.

Επίσης, ο 29χρονος γκαρντ υποστήριξε πως οι δύο σερί ήττες της ομάδας δεν έχουν επηρεάσει τους παίκτες, καθώς ακόμα είναι αρχή στο πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά

«Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να πάμε να το κερδίσουμε, όπως όλα. Ο Εθνικός είναι μία καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, αλλά θεωρώ ότι είμαστε πιο ”γεμάτοι” σαν ρόστερ.

Οι δύο σερί ήττες δεν μας επηρέασαν καθόλου. Είναι ακόμα αρχή του πρωταθλήματος και προσπαθούμε να ”φτιαχτούμε” σαν ομάδα και να βρούμε τα πατήματά μας. Αυτό που μας επηρέασε ήταν η αγωνιστικότητα, που δεν είχαμε στο παιχνίδι απέναντι στον ΓΣΛ, αλλά είχαμε με τον Δούκα και αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο με σοβαρότητα μπορούμε να κερδίσουμε.

Είναι ένας εκτός έδρας αγώνας και πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Αν έχουμε αυτά τα δύο στοιχεία, θα είμαστε σίγουρα και συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του παιχνιδιού, για να πάρουμε τη νίκη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x