Euroleague

Φελντέιν: «Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας»

Την ευθύνη για την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ανέλαβε ο Τζέιμς Φελντέιν αναφερόμενος στα δύο λάθη του στις τελευταίες φάσεις, ενώ μίλησε και για την τρομερή απόδοση του Σέρχιο Γιουλ.

Εμφανώς πικραμένος για την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και για τα λάθη του στις τελευταίες φάσεις παρουσιάστηκε ο Τζέιμς Φελντέιν με δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα, τονίζοντας ότι χρεώνεται ο ίδιος την ήττα της ομάδας του.

Παράλληλα, ο γκαρντ/φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods μίλησε και για τη συμβολή του Σέρχιο Γιουλ στη νίκη των Ισπανών και έκλεισε, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να παίζουν για 40 λεπτά και όχι λιγότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Έγιναν δύο λάθη από εμένα στις τελευταίες φάσεις και έπρεπε να τα πάω καλύτερα. Σήμερα χάσαμε εξαιτίας και αναλαμβάνω την ευθύνη για το αποτέλεσμα. Η Ρεάλ έπαιξε εξαιρετικά επιθετικά και ο Γιουλ ήταν τρομερός. Έπρεπε να τα πάμε καλύτερα πάνω του, αλλά από αυτά μαθαίνουμε και κοιτάμε ένα μεγάλο ματς που έχουμε την Παρασκευή».

Τέλος, ο Δομινικανός συμπλήρωσε: «Πρέπει να παίζουμε 40 λεπτά. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Πρέπει να παίζουμε 40 λεπτά και όχι λιγότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x