Ελλάδα

Φελντέιν στο sportfm.gr: «Απίστευτο αυτό που έχει καταφέρει ο Παναθηναϊκός»

Ο Τζέιμς Φελντέιν έμεινε άφωνος όταν έμαθε πως αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το Κύπελλο θα συνεχίσει ένα μοναδικό επίτευγμα στην Ευρώπη.«Τα θέλουμε όλα, να αρχίσουμε απόψε», τόνισε στο sportfm.gr.

Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη με τουλάχιστον έναν τίτλο ανελλιπώς από το 1996. Ο Τζέιμς Φελντέιν έμεινε έκθαμβος όταν το πληροφορήθηκε μιλώντας στο sportfm.gr πριν από τον τελικό με τον Άρη, όπου θα έχει την ευκαιρία να διευρύνει αυτό το εντυπωσιακό σερί.

Ο Δομινικανός σούτινγκ γκαρντ ξεκαθάρισε πως δεν υποτιμά καθόλου τη σημασία του συγκεκριμένου τροπαίου και θέλει να το κάνει… αφετηρία για τη διεκδίκηση Ευρωλίγκας και πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζέιμς Φελντέιν στον Χρήστο Ρομπόλη:

-Γνωρίζεις πως αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το Κύπελλο θα μετρά τουλάχιστον έναν τίτλο κάθε χρόνο από το 1996 και μετά;
«Δεν το γνώριζα αυτό. Είναι απίστευτο επίτευγμα, πραγματικά φανταστικό. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να είμαι κομμάτι αυτής της επιτυχίας. Πάντως δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρα, όταν είσαι σε έναν τελικό και διεκδικείς ένα τρόπαιο αυτό είναι παραπάνω από αρκετό για να μπεις στο γήπεδο με πάθος».

-Κερδίσατε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και για να κατακτήσετε το Κύπελλο θα πρέπει να κερδίσετε και στην έδρα του Άρη. Μοιάζουν καθόλου αυτά τα δύο παιχνίδια;
«Μπορεί το παιχνίδι θεωρητικά να μην είναι τόσο δύσκολο όσο αυτό με τον Ολυμπιακό, αφού συν τοις άλλοις θα έχουμε και τον κόσμο μας δίπλα μας, αλλά θα είναι σίγουρα δύσκολο. Ο Άρης είναι καλή ομάδα, πιο δυνατός στην έδρα του και παραλίγο να μας κερδίσουν φέτος, ενώ πέρσι μας νίκησαν στα play offs. Θα πρέπει, λοιπόν, να σταθούμε στο ύψος μας. Είναι μια πρόκληση».

-Εσύ έχεις ήδη παίξει σε τελικό με τον Παναθηναϊκό. Έδωσε κάποια συμβουλή στους «νέους» της ομάδας;
«Δεν με ρώτησαν (γελάει). Όμως όλοι τους ξέρουν ότι είμαστε σε έναν τελικό και διακυβεύεται ένας τίτλος. Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό θέλεις όλα τα τρόπαια και στόχος μας είναι να αρχίσουμε από το Κύπελλο».

-Και φυσικά δεν υποτιμάτε το Κύπελλο, επειδή έχετε δύο μεγαλύτερους στόχους…
«Εννοείται πως όχι. Πέρσι ήταν ο μοναδικός τίτλος που πήραμε και μας έδωσε μια μεγάλη χαρά. Το θέλουμε και φέτος και ελπίζουμε να καταφέρουμε περισσότερα στις άλλες δύο διοργανώσεις. Το Κύπελλο θα μας δώσει ώθηση για τους άλλους δύο τίτλους. Τώρα αρχίζουν τα μεγάλα παιχνίδια για μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x