Euroleague

Φελντέιν: «Το είχα χάσει εγώ το ματς στη Μαδρίτη, τώρα να είμαστε καλύτεροι»

Ο Τζέιμς Φελντέιν παραδέχτηκε πως ήταν μοιραίος στο ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και τόνισε την ανάγκη να εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός ανώτερος στον αυριανό αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Ο Τζέιμς Φελντέιν είχε κάνει μεγάλη εμφάνιση στη Μαδρίτη, αλλά τα δικά του λάθη στο τέλος στοίχισαν. Ο ίδιος αντιμετωπίζει τον αυριανό αγώνα με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ (21:15) σαν ευκαιρία για ρεβάνς του Παναθηναϊκού, ίσως και του ίδιου του εαυτού του.

«Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι. Έρχονται στην έδρα μας, τους αντιμετωπίσαμε και εμείς στο γήπεδο τους όπου είχα χάσει εγώ το παιχνίδι για εμάς και ελπίζω πως θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε τώρα. Έχουμε χάσει δύο αναμετρήσεις στη σειρά αλλά επιστρέφουμε σπίτι μας με τον κόσμο μας», τόνισε ο Δομινικανός γκαρντ.

«Σε ένα εντός έδρας παιχνίδι η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οι οπαδοί θα είναι τρελαμένοι. Αυτό μας δίνει ενέργεια, μπορούμε να τρέξουμε πιο γρήγορα, να παίξουμε άμυνα πιο σκληρά. Πάντα είναι ιδιαίτερο να παίζεις εντός. Θα πρέπει να τα καταφέρουμε και εκτός έδρας αλλά προς το παρόν κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αύριο είναι μια καινούρια αρχή», πρόσθεσε.

Όσο για την επιστροφή του Γκιστ και το ρόλο του στην ομάδα, είπε: «Όλοι ξέρουν πως είναι ένας από τους αγαπημένους μου συμπαίκτες που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πολύ καλός συμπαίκτης, είναι χαρά να τον έχουμε πάλι κοντά μας και θα μας βοηθήσει να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Του αρέσει να μιλάει και μερικές φορές όταν μένουμε σιωπηροί είναι αυτός που μας ενώνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x