Euroleague

Φελντέιν: «Το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μου»

Ως το ευρωπαϊκό του «σπίτι» χαρακτήρισε το ΟΑΚΑ ο Τζέιμς Φελντέιν μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα.

Ο Δομινικανός διεθνής γκαρντ των Σέρβων και πρώην των «πράσινων» τόνισε πως ένιωσε μία νευρικότητα που επέστρεψε κι ευχήθηκε να βρεθεί η πρώην ομάδα του στο φάιναλ φορ. Χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό σκληρή ομάδα, στάθηκε στη φιλία του με τον Καλάθη και τόνισε πως θα τα δώσουν όλα κόντρα στη Ρεάλ, αφού είναι εντελώς διαφορετικό και εντός έδρας ματς.

Αναλυτικά: «Στην Ευρώπη, αυτό είναι το "σπίτι" μου. Ήμουν λίγο νευρικός, αλλά αυτό άρχισε από χθες στην προπόνηση. Ένιωσα λίγο νευρικός που επέστρεψα "σπίτι" μου. Μακάρι ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται στο Βελιγράδι.

Έδειξε πως είναι ομάδα Final Four και έδειξε πόσο πολύ ήθελε τη νίκη και πόσο σκληρή ομάδα είναι. Είμαστε καλοί φίλοι με τον Νικ. Είμαι χαρούμενος για αυτόν, του ευχήθηκα το καλύτερο δυνατό και μακάρι να βγει MVP της σεζόν.

Θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με τη Ρεάλ, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Πάντα είναι σημαντικό να παίζεις κόντρα σε αυτήν την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x