Ευρώπη

Φελντέιν: Χαρούμενος για την επιστροφή στο ΟΑΚΑ με νίκη

Χαρούμενος που η επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, συνοδεύτηκε με νίκη της Χαποέλ Ιερουσαλήμ απέναντι στην ΑΕΚ, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο Τζέιμς Φελντέιν.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού που πέτυχε 9 πόντους στην αναμέτρηση με την Ένωση, στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος, όπου φάνηκε όπως είπε η Χαποέλ να βγάζει περισσότερη ενέργεια. Επιπλέον μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, τόνισε πως θα ήθελε να έχει μείνει στους «πράσινους» και να παίζει στην Euroleague.

«Έχουμε πολλούς αθλητές σε αυτή την ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ενέργεια, τα καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να κάνουμε σύνθετα και περίπλοκα πράγματα.

Είναι τέλειο συναίσθημα να παίζω στο ΟΑΚΑ, έχω πολλές αναμνήσεις. Το έχω ξαναπεί ότι είναι δεύτερο σπίτι μου. Είμαι στεναχωρημένος που δεν έμεινα στον Παναθηναϊκό και την Euroleague. Αγαπώ τον οργανισμό, τον προπονητή και τους παίκτες. 'Έτσι είναι το μπάσκετ, είναι business. Δεν κρατώ άσχημα συναισθήματα. Είναι πρόκληση να παίξω στο Champions League και την Χάποελ Ιερουσαλήμ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x