Ελλάδα

Φεύγει για Τουρκία ο Ουόρεν!

Ώρες μετράει στην ΑΕΚ ο Κρις Ουόρεν, καθώς του έγινε πρόταση από ομάδα της Τουρκίας και έτσι ετοιμάζει… βαλίτσες για την επιστροφή του στη γειτονική χώρα. Προς παραμονή ο Μάλκολμ Άρμστεντ.

Το ματς κόντρα στην Γαλατασαράι -όπως όλα δείχνουν- ήταν το τελευταίο για τον Κρις Ουόρεν με τη φανέλα της ΑΕΚ. Εδώ και καιρό ο Αμερικανός γκαρντ ήταν στην πόρτα της… εξόδου από την «Ένωση», ωστόσο πλέον βρίσκεται ακόμη πιο κοντά, καθώς έχει στα χέρια του μία πολύ καλή πρόταση από την Τουρκία.

Ύστερα και με την απόκτηση του Ντι Τζέι Κούπερ, ο Ουόρεν πολύ δύσκολα θα χωρούσε στο ροτέισον του Ντράγκαν Σάκοτα, ενώ από την άλλη, το πρωτάθλημα της Τουρκίας είναι πολύ οικείο για εκείνον, αφού από εκεί έκανε «όνομα» την περσινή σεζόν αγωνιζόμενος στην Ουσάκ Σπορτίφ.

Από 'κει και και πέρα, η εξέλιξη αυτή φέρνει πιο κοντά στην παραμονή τον Μάλκολμ Άρμστεντ. Η μεταγραφή του στην ΑΕΚ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Ωστόσο δεν είναι κάτι σοβαρό, ενώ πρόκειται για έναν γκαρντ, ο οποίος μπορεί να «δέσει» πολύ καλύτερα με τον Κούπερ αντί του Ουόρεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x