Ευρώπη

«Φεύγει» ο Αστάπκοβιτς από τη ΤΣΣΚΑ

Ο 22χρονος φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άντον Αστάπκοβιτς, δόθηκε δανεικός στην Άβτοντορ Σαράτοβ για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2016-2017.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες της για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Αυτή τη φορά, ο νεαρός της φόργουορντ Άντον Αστάπκοβιτς δόθηκε δανεικός στην Άβτοντορ Σαράτοβ.

Ο Αστάπκοβιτς, υπέγραψε συμβόλαιο με τη βασική «ομάδα του στρατού» πριν ένα χρόνο, διάρκειας 5 ετών, αλλά δεν έπαιξε αρκετά τη περασμένη σεζόν. Συνολικά μέτρησε 7 παιχνίδια με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ, 3 στην Ευρωλίγκα και 4 στη VTB League.

Όμως, ο νεαρός φόργουορντ στη μικρή ομάδα της ΤΣΣΚΑ, βοήθησε αρκετά την ομάδα με την εξαιρετική παρουσία του, έχοντας μέσο όρο 19.2 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 2.1 κλεψίματα στα παιχνίδια του νεανικού πρωταθλήματος στη VTB League.

Η ΤΣΣΚΑ από τη μεριά της, ευχήθηκε τα καλύτερα στον Αστάπκοβιτς για τη νέα αγωνιστική σεζόν, τονίζοντας ότι πρέπει να χρησιμοποιήσει στα ερχόμενα παιχνίδια τις εξαιρετικές του ικανότητες καθώς και τις εμπειρίες που αποκόμισε από τους παίκτες και του προπονητές.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x