Ελλάδα

Φιλικά με ΤΣΣΚΑ και Ούνιξ θα δώσει το Λαύριο!

Άρωμα… Ευρωλίγκας στο Λαύριο, καθώς η ομάδα του Χρήστου Σερέλη θα δώσει φιλικά με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ούνιξ Καζάν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Εκλεκτοί… καλεσμένοι στο Λαύριο!

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη θα δώσει πολύ δυνατά τεστ στην προετοιμασία της, καθώς ανακοίνωσε πως θα αντιμετωπίσει στις 17 Σεπτεμβρίου την Ούνιξ Καζάν –κεκλεισμένων των θυρών- ενώ δύο ημέρες αργότερα, θα υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, η ομάδα της Ανατολικής θα δώσει ακόμη έναν δυνατό φιλικό, με τον -πολύ ενισχυμένο αυτό το καλοκαίρι- Προμηθέα Πάτρας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Τρίτη 19/09), Unics Kazan (Κυριακή 17/09 - κεκλεισμένων των θυρών), ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Πατρών (Παρασκευή 15/09): τρία δυνατά φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας του “ΛΑΥΡΙΟΥ” εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δες από κοντά την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ Πατρών -που στάθηκε εξαιρετικά στην πρώτη χρονιά στην stoiximan.gr Basket league- και ζήσε μοναδικές στιγμές στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου!

• Οι τιμές των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα ενώ θα υπάρχει και τιμή “πακέτου”. Για τους κατόχους ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x