Ελλάδα

Φιλική νίκη για τον Άρη υπό το βλέμμα του Λάσκαρη

Ένα φιλικό… ξεμούδιασμα έδωσαν Άρης και ΓΣΛ-Φάρος, με τους «κίτρινους» να νικούν 86-72. «Παρών» στο «Nick Galis Hall» ήταν ο Νίκος Λάσκαρης.

Τη φιλική νίκη με 86-72 επί του ΓΣΛ-Φάρου πήρε ο Άρης, σε παιχνίδι που έγινε στο «Nick Galis Hall» και το παρακολούθησε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης αλλά και ο εντεταλμένος σύμβουλος, Μάνος Λάσκαρης.

Οι «κίτρινοι» είχαν τον έλεγχο του ματς, σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκειά του και μάλιστα παίζοντας με απουσίες, αφού δεν είχαν στη διάθεσή τους τους διεθνείς Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Γιάννη Αθηναίου, καθώς επίσης και τους Βον, Πέτγουεϊ και Μόραντ, οι οποίοι είχαν προβλήματα τραυματισμών.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη ήταν οι Μούρτος και Γουίβερ με 18 και 17 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τους Λαρισαίους, που δεν είχαν στον πάγκο τους τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος είναι με την Εθνική στα προκριματικά, πρώτος σκόρερ ήταν ο Στυλιανού με 12 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-27, 45-38, 61-58, 86-72

Άρης (Γιαννάκης): Καλαϊτζάκης 5(1), Φλιώνης 7, Τσαϊρέλης 5(1), Πουλιανίτης 13(1), Χρηστίδης 7, Μούρτος 18(1), Γουίβερ 17, Μπένσον 6, Μπελ 6(2), Λαζάρου 2.

Γ.Σ.Λ. ΦΑΡΟΣ (Αβραάμ Παπαδόπουλος): Ντρέιπερ 9(3), Παπαμακάριος 4(1), Μαραγκός 11(1), Μουράτος 6, Χατζηκυριακίδης 5(1), Βαβάτσικος 6(1), Παπαντωνίου 10(1), Γκάλογουεϊ 9(1), Στυλιανού 12(4).

inner

Τέλος, ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη, Σάββας Καμπερίδης, δήλωσε στο www.arisbc.gr: «Ήταν χρήσιμο φιλικό, γιατί καταρχήν ξεφύγαμε από τη ρουτίνα των συνεχόμενων προπονήσεων και ταυτόχρονα δοκιμάσαμε κάποια πράγματα, τα οποία σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε για να μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Μπαίνουμε σε βδομάδα αγωνιστικών υποχρεώσεων και με την επιστροφή των διεθνών αλλά και των τραυματιών θα προετοιμαστούμε για τη δύσκολη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x