Ελλάδα

Φιλικό με Περιστέρι η Κύμη

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι για την Κύμη είναι γεγονός, καθώς θα αναμετρηθεί με το Περιστέρι στη Χαλκίδα, στο πλαίσιο προετοιμασίας των ομάδων, ενόψει της νέας σεζόν.

Ανεβάζει ρυθμούς η «νεοφώτιστη» στην Basket League, Κύμη, ενόψει της νέας σεζόν. Στο πλαίσιο προετοιμασίας της ομάδας, ανακοινώθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι για το σύλλογο της Εύβοιας.

Οι «Κουμιώτες» θα αντιμετωπίσουν στη Χαλκίδα αύριο (31/08, 17:00) το Περιστέρι και ο Βασίλης Μπρατσιάκος θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση των παικτών του στο παρκέ και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.

Περιστέρι και Κύμη βρίσκονταν μαζί πέρσι στην Α2, με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων να υποβιβάζεται τελικά στη Β΄Εθνική, μέσα από τη διαδικασία των πλέι άουτ, και τους Ευβοιώτες να είναι οι πρωταθλητές της κατηγορίες.

Η ανακοίνωση


«Μετά από δύο εβδομάδες σκληρών προπονήσεων, οι παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν με το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι. Αντίπαλος μας ένας ....παλιός γνώριμος, η ιστορική ομάδα του Περιστερίου, την οποία αντιμετωπίσαμε στην Α2 και στην Β΄ Εθνική. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31/8 στο κλειστό Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» στην Χαλκίδα και θα αρχίσει στις 17:00.

Κύμη και Περιστέρι βρέθηκαν πέρσι «παρέα» στην Α2, αλλά με την λήξη του πρωταθλήματος τράβηξαν εκ διαμέτρου αντίθετους δρόμους. Ο ΓΣ Κύμης πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου, ενώ οι Περιστεριώτες τερμάτισαν στην 13η θέση της βαθμολογίας και τελικά υποβιβάστηκαν μέσω της διαδικασίας των play out. Την φετινή σεζόν θα αγωνιστούν στην Β΄Εθνική, έχοντας ως στόχο να ανέβουν άμεσα κατηγορία. Για αυτόν τον λόγο ο κόουτς Νίκος Καραγιάννης έφερε στην ομάδα έμπειρους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά , όπως ο Ντακούλιας, ο Μάντζαρης, ο Μαγκουνής, ο Τασσόπουλος κ.α.

Από την μεριά του, ο κόουτς της Κύμης Βασίλης Μπρατσιάκος σίγουρα δεν περιμένει να βγάλει πολλά συμπεράσματα για την ομάδα του από το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι, αλλά το βλέπει ως ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» οι παίκτες του από την προετοιμασία. Το ευτύχημα είναι ότι κανείς παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, οπότε όλοι θα είναι στην διάθεση του προπονητή, ο οποίος θα μπορέσει να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής. Το επόμενο φιλικό θα διεξαχθεί το Σάββατο 3/9 με τον Αμύντα στην Αθήνα, ενώ θα ακολουθήσει φιλική αναμέτρηση με τον Δούκα στο κλειστό της Κανήθου την Παρασκευή 9/9 στις 17:00.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x