Ελλάδα

Φίλος του Ηρακλή αγόρασε διαρκείας και το χαρίζει σε άπορο

Ένας φίλος του Ηρακλή από την Αγγλία εξέφρασε έμπρακτα τη στήριξή του στην ομάδα αγοράζοντας διαρκείας για την επιστροφή της στην Α1 και το χαρίζει σε έναν άπορο ομοϊδεάτη του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

"Φίλος της Ομάδας μας από την Αγγλία, αγόρασε ένα Διαρκείας και επιθυμεί να το διαθέσει σε συν-Ηρακληδέα που έχει ανάγκη οικονομικής στήριξης, καθώς ο ίδιος δεν μπορεί να έρθει στη χώρα μας εκ των πραγμάτων αλλά θέλει να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια του Συλλόγου! Η συγκινητική αυτή χειρονομία δείχνει πως η αλληλεγγύη είναι, πράγματι, το όπλο μας! Τον ευχαριστούμε...

- Η διάθεση του διαρκείας θα γίνει σε κατόχους κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ, φοιτητές, πολύτεκνους, που επιθυμούν να μετέχουν σε κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, στο Ιβανώφειο, και θα το δηλώσουν με inbox μήνυμα εδώ, στη σελίδα μας στο Facebook, ή στο info@iraklis-bc.gr. Ο νικητής ή η νικήτρια θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά και θα τηρηθεί αυστηρά εχεμύθεια και σεβασμός των προσωπικών δεδομένων.

- Στηρίξτε την Ομάδα Μπάσκετ, στηρίξτε τον ΗΡΑΚΛΗ...
"

View this post on Instagram

Αυτός είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ, αυτές είναι οι αξίες μας! Φίλος της Ομάδας μας από την Αγγλία, αγόρασε ένα Διαρκείας και επιθυμεί να το διαθέσει σε συν-Ηρακληδέα που έχει ανάγκη οικονομικής στήριξης, καθώς ο ίδιος δεν μπορεί να έρθει στη χώρα μας εκ των πραγμάτων αλλά θέλει να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια του Συλλόγου! Η συγκινητική αυτή χειρονομία δείχνει πως η αλληλεγγύη είναι, πράγματι, το όπλο μας! Τον ευχαριστούμε... - Η διάθεση του διαρκείας θα γίνει σε κατόχους κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ, φοιτητές, πολύτεκνους, που επιθυμούν να μετέχουν σε κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, στο Ιβανώφειο, και θα το δηλώσουν με inbox μήνυμα εδώ, στη σελίδα μας στο Facebook, ή στο info@iraklis-bc.gr. Ο νικητής ή η νικήτρια θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά και θα τηρηθεί αυστηρά εχεμύθεια και σεβασμός των προσωπικών δεδομένων. - Στηρίξτε την Ομάδα Μπάσκετ, στηρίξτε τον ΗΡΑΚΛΗ... #where_we_belong, #iraklisbc, #1908, #solidarity, #family ??????

A post shared by IraklisBCofficial (@iraklisbcofficial) on

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x