Ελλάδα

Φιτζπάτρικ: «Ο Βετούλας με κάνει να αισθάνομαι άνετα»

Ο Τορλίν Φιτζπάτρικ απέδωσε και στην έλευση του Νίκου Βετούλα το μεγάλο ματς που έκανε στη νίκη του Ρεθύμνου επί του Απόλλωνα Πατρών κερδίζοντας τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής.

Ο Τορλίν Φιτζπάτρικ περίμενε να σμίξει με τον προπονητή που τον έφερε στην Ελλάδα και να αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα για να κάνει την καλύτερή του εμφάνιση με το Ρέθυμνο.

Στη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ συγκέντρωσε 36 βαθμούς στο σύστηνα αξιολόγησης έχοντας 21 πόντους με 2/3 βολές, 5/7 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 13 ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κόψιμο, πέντε κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ κατά, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 33’ και 31’’ συμμετοχής) και έτσι ήταν ο πολυτιμότερος της αγωνιστικής.

«Η ανάδειξη μου σε MVP ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή για την ομάδα μου, καθώς συνδυάστηκε με την πρώτη νίκη στο 2017. Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη και έπρεπε να αποδώσω όσο περισσότερο γίνεται για να βοηθήσω σε μέγιστο βαθμό την ομάδα μου», τόνισε στο ESAKE.gr.

Όσο για το ρόλο του Νίκου Βετούλα στο επίτευγμά του; «Για μένα ο Νίκος (Βετούλας) με κάνει και αισθάνομαι άνετα. Γνωρίζω την στρατηγική του και τον τρόπο που προπονεί. Επίσης και αυτός από την μεριά του γνωρίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μου. Σίγουρα με επηρεάζει θετικά η παρουσία του στην ομάδα μας».

Τέλος, για το τι μπορεί να καταφέρει την φετινή σεζόν το Ρέθυμνο ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που μας απασχολεί είναι το επόμενο παιχνίδι. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις, να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, όπως στον α’ γύρο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς και να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x