Ελλάδα

Φλεβαράκης: «Δεν έχουμε περιθώρια απώλειας»

Στο ότι τα Τρίκαλα χρειάζονται μόνο τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό στάθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών επισήμανε πως έγινε καλή προετοιμασία, ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου, χαρακτήρισε «γεμάτη» ομάδα τους Ροδίτες, ζήτησε να ασχολούνται περισσότερο με τα λάθη τους και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη.

Αναλυτικά: «Η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος, με μία ομάδα σοβαρή και με ιστορία στην Α1. Θεωρώ ότι στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα μας έκανε μία μεγάλη προσπάθεια, αλλά και αδικήθηκε και αδίκησε και τον εαυτό της.

Στο πρώτο κομμάτι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, στο δεύτερο πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα, να κάνουμε τη διαφορά για να φτάσουμε στη νίκη, δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια. Χρειάζεται ψυχή και πάθος για να πάρουμε τους δύο βαθμούς, άσχετα από τα προβλήματα από τις συνθήκες στις δύο ομάδες. Συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι και με τον κόσμο, να πάρουμε την νίκη και να φύγουμε από τη δύσκολη θέση.

Έχουμε δουλέψει καλά, δεν θα δώσω καμία έμφαση σε πρόβλημα μικρό ή μεγάλο, καθώς το μυαλό όλων είναι στη νίκη. Η καθημερινότητα είναι το "Α" και το "Ω" και θα πρέπει να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα θέματα εκτός γραμμών, γιατί πολλές φορές ακόμη και τα αυτονόητα δεν κατανοούνται.

Ο κόσμος είναι αυτός που μας δίνει ώθηση και στις καλές και στις δύσκολες περιόδους, θα πρέπει να γεμίσει το γήπεδο, να στείλει το μήνυμά του, για μία ακόμη φορά, και να στηρίξει την υπερπροσπάθεια.

Ο Κολοσσός είναι "γεμάτη" ομάδα, πήρε και τον Σαλούστρο, διαθέτει ένα στυλ με αρκετούς αθλητικούς και έμπειρους ξένους και Έλληνες με εμπειρία, όπως οι Μανωλόπουλος, Γεωργαλής, αλλά και τον Λαρεντζάκη, που είναι μεγάλο ταλέντο.

Η εικόνα μας ήταν πολύ καλή, αλλά αυτό δεν αρκεί. Πολλές φορές δεν εισπράττουμε σεβασμό από κάποιους παράγοντες, αλλά και διαιτητές. Εμείς, όμως, κοιτάζουμε τα δικά μας τα λάθη, αρκεί αυτό να μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Είμαστε υποχρεωμένοι πάντα να κοιτάμε τριγύρω και να δούμε μετά το παιχνίδι του Σαββάτου αν χρειαζόμαστε κάτι. Αν δηλαδή απαιτείται να αποκτηθεί κάτι καλύτερο σε σχέση με τα δεδομένα της ομάδας.

Δεν μπορείς να πεις πολλά για ένα πρωτάθλημα στο ξεκίνημα, να δώσεις το "στίγμα" του, γιατί, μέσα σε λίγες μέρες, μία προσθήκη ή μία αφαίρεση μπορεί να αλλάξει την εικόνα. Δεν με εκπλήσσει κανένα αποτέλεσμα, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες, δεν πρέπει να το βάζεις κάτω σε μία επιτυχία ή σε μία αποτυχία. Αυτός που είναι πιο δυνατός πνευματικά, που παίρνει σωστές αποφάσεις και βοήθεια από τον κόσμο του, έχει μεγαλύτερη τύχη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x