Ελλάδα

Φλεβαράκης: «Δεν θα πάμε πουθενά αν σκεφτόμαστε αυτή τη νίκη»

Ευχαριστημένος με τη μεγάλη νίκη των Τρικάλων στην έδρα του Κοροίβου Αμαλιάδας ήταν ο Κώστας Φλεβαράκης, ωστόσο παράλληλα ήταν και… προσγειωμένος ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Τα Τρίκαλα πήραν μία πολύ σπουδαία νίκη στην έδρα του Κοροίβου Αμαλιάδας, ωστόσο σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη οι πανηγυρισμοί στην ομάδα της Θεσσαλίας θα πρέπει να σταματήσουν μέχρι το βράδυ.

Αναλυτικά τα λόγια του Κώστα Φλεβαράκη:

«Καλησπέρα σε όλους. Εύχομαι μια καλή σεζόν, με υγεία σε όλα τα παιδιά του Κόροιβου και στους φιλάθλους. Ήρθαμε να παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια ομάδα που έκανε εξαιρετική πορεία, φτάνοντας μέχρι τα πλέι οφ. Ξέραμε ότι το έργο μας θα ήταν δύσκολο, αλλά τονίζαμε στα παιδιά ότι στο ξεκίνημα ενός πρωταθλήματος και ατομικά, αλλά και ομαδικά, δεν είναι καμία ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο. Παίζει ρόλο κυρίως το ποια θα επιβάλει τον ρυθμό της στην άμυνα και θα μπορέσει να ακολουθήσει το πλάνο της. Νομίζω ότι με εξαίρεση τα πολλά λάθη μας και τις πολλές χαμένες βολές, ήμασταν πάρα πολύ καλοί, κρατήσαμε χαμηλά τον Κόροιβο και παρά τα κακά ποσοστά πήραμε τη νίκη.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, μόνο με τον Βαρυτιμιάδη από πέρυσι και πέντε νέους ξένους που δεν έχουν ξαναπαίξει στην Ελλάδα. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στον τομέα της ψυχολογίας, αλλά δεν θα πρέπει να πετάμε στα Τρίκαλα. Αν φτάνοντας στα Τρίκαλα συνεχίσουμε να τη σκεφτόμαστε, δεν θα πάμε πουθενά μετά. Για τον Κόροιβο θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Χάρη, που έκανε και πέρυσι εξαιρετική δουλειά και είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως ο Κόροιβος θα έχει μια πάρα πολύ καλή πορεία. Μπράβο και για την ατμόσφαιρα και πέρυσι και φέτος. Το κοινό της Ηλείας δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο, με κόσμια ατμόσφαιρα και αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία
».

Από την πλευρά του, ο Όμπι Σόκο ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε χαρούμενοι που εξελίχθηκε έτσι και καταφέραμε να κερδίσουμε. Η πρώτη μου εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα μου άρεσε πολύ. Το επίπεδο είναι υψηλό και θα μας βοηθήσει να γίνω καλύτερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x