Ευρώπη

Φλεβαράκης: «Ελέγχαμε το ματς για 35’, μας στοίχισαν τα λάθη στη συνέχεια»

Στα λάθη που έγιναν στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης απέδωσε την ήττα-«σοκ» του ΠΑΟΚ από τη Σομπατέλι ο Κώστας Φλεβαράκης μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως οι ξένοι του δε βρέθηκαν σε καλή μέρα, όμως για 35΄έλεγχαν την κατάσταση, αλλά έφαγαν πολλούς πόντους στους αιφνιδιασμούς που δέχτηκαν, ζήτησε περισσότερη ενέργεια και στάθηκε στις δέκα χαμένες βολές και στα προβλήματα των ψηλών με τα φάουλ.

Αναλυτικά: «Κάποιοι από τους σημαντικούς μας παίκτες δεν ήταν σε καλή μέρα. Παρ’ όλα αυτά, καταφέραμε να είμαστε μπροστά στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, αλλά χάσαμε το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο και αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί ξανά φέτος.

Για περίπου 35’-36’ ελέγχαμε την κατάσταση, αλλά στα τελευταία πέντε κρίσιμα λεπτά τα λάθη που κάναμε στοίχισαν και η Φάλκο τα εκμεταλλεύτηκε με πόντους στον αιφνιδιασμό και με τον κόσμο και την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο.

Είχαμε τα ίδια προβλήματα στα τελευταία λεπτά. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια στο γήπεδο. Χάσαμε δέκα ελεύθερες βολές. Χάσαμε μπάλες σε ειδικές καταστάσεις. Έπαιξε ρόλο για εμάς και το γεγονός ότι οι ψηλοί μας είχαν πρόβλημα με τα φάουλ, ειδικά ο Σαρικόπουλος με τη ζώνη στην τέταρτη περίοδο που μας κρατούσε στο παιχνίδι.

Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας, είμαστε στην αρχή της σεζόν. Ξέρουμε όλοι ότι είχαμε πολύ μικρό διάστημα προετοιμασίας, κάθε παιχνίδι για εμάς είναι σαν ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να είμαστε αποδοτικοί και στα 40’ για να παίρνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».

Ο Ανταμ Σμιθ συμπλήρωσε πως: «Δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα από το σημερινό παιχνίδι με τη Φάλκο. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε ένα καλό ματς για τρεις περιόδους, αλλά με τα λάθη που κάναμε στο τέταρτο δεκάλεπτο κρίθηκε ο τελικός νικητής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x