Ελλάδα

Φλεβαράκης: «Να έρθει ο κόσμος του Ρεθύμνου στο γήπεδο»

Το Ρέθυμνο παρουσίασε το νέο του προπονητή, Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος έθεσε ως βασικό στόχο να γεμίζει το γήπεδο της ομάδας.

Η εποχή Κώστα Φλεβαράκη άρχισε κι επίσημα σήμερα για το Ρέθυμνο Cretan Kings. Η διοίκηση της ΚΑΕ παρουσίασε τον 46χρονο προπονητή, που διαδέχεται τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο πρώην τεχνικός των Τρικάλων ευχαρίστησε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. «Το Ρέθυμνο ειναι μια ομάδα απο τις σοβαρότερες της κατηγορίας, βοηθά την νεολαία και υπόσχομαι να κάνουμε τον κόσμο να έχει έναν ακόμα λόγο να έρθει στο γήπεδο να δει την ομάδα μας. Μέσα από την ομαδική δουλειά και συνεργασία θα έρθουν και τα καλύτερα αποτελέσματα», τόνισε στη σύντομη τοποθέτησή του προσθέτοντας πως γνωρίζεται πολλά χρόνια με τον Κωστή Ζομπανάκη και ταιριάζει η φιλοσοφία του με το αφεντικό της ΚΑΕ.

Όσο για τα αγωνιστικά πλάνα, είναι ακόμη νωρίς: «Υπάρχει ένα πλάνο, αλλά χρειάζεται να κάνουμε λίγη υπομονη». Νέος τεχνικός διευθυντής θα είναι ο Γιώργος Κούμουλος.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Ηρακλής Μανουκαράκης, αφού καλωσόρισε τον Κώστα Φλεβαράκη τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε με τον συγκεκριμένο προπονητή, που έχει δείξει τις δυνατότητές του. Στόχος μας μαζί του είναι να καταφέρουμε το κάτι παραπάνω σε αγωνιστικό επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x