Κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι η αποστολή του Άρη κόντρα στο Λαύριο και σύμφωνα με τον Δημήτρη Φλιώνη οι «κίτρινοι» θα πρέπει να βελτιώσουν αρκετά το πρόσωπο που παρουσιάζουν στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά το blog του Δημήτρη Φλιώνη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Δεύτερη φορά που μετά από νίκη σε ένα ντέρμπι, έρχεται αμέσως μια ήττα με άσχημη εμφάνιση για εμάς. Μετά τον ΠΑΟΚ ήταν ο Κόροιβος μετά την ΑΕΚ ήταν η Νίμπουρκ. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν ήμασταν όσο σοβαροί απαιτούσαν οι περιστάσεις.

Πρέπει να αλλάξουμε εικόνα, ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια και να μην κάνουμε μόνοι μας κακό στον εαυτό μας, δυσκολεύοντας το έργο μας. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα και τιμωρία από ένα ταξίδι επιστροφής 10 και 12 ωρών, όπως αυτό από την Τσεχία ή 7,5 ωρών με το πούλμαν όπως αυτό από την Αμαλιάδα, κουβαλώντας μια βαριά ήττα στην πλάτη για την οποία ξέρουμε πως δεν κάναμε ό,τι μπορούσαμε και δεν τα δώσαμε όλα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε, ξεκινώντας από το παιχνίδι του Σαββάτου.

Το Σάββατο κυνηγάμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή και ταλαντούχα ομάδα, το Λαύριο. Ξέρουμε ότι πρόκειται για ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι που θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά σε άμυνα και επίθεση.

Αμυντικά πρέπει να κάνουμε ό,τι δεν κάναμε στο παιχνίδι στην Τσεχία, δηλαδή να πιέσουμε περισσότερο, να έχουμε γρήγορες επιστροφές, να παίξουμε καλύτερη προσωπική άμυνα ένας εναντίον ενός, να έχουμε σωστές αλληλοκαλύψεις και να χρησιμοποιήσουμε τα φάουλ όπου χρειάζεται. Όσον αφορά την επίθεση μας θα πρέπει να 'διαβάσουμε' καλύτερα όλες τις καταστάσεις στον αιφνιδιασμό και στο σετ παιχνίδι, να βρούμε εύκολα καλάθια, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Πάνω απ' όλα όμως πρέπει να είμαστε μαχητικοί, με πάθος για τη νίκη
».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ