Ελλάδα

Φλιώνης: «Να μην παρασυρθούμε από τον ρυθμό της ΑΕΚ»

Ο Άρης δεν θα πρέπει να παρασυρθεί από τον ρυθμό της ΑΕΚ, προκειμένου να έχει τύχη στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Φλιώνη.

Δύσκολη αποστολή έχει ο Άρης στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Φλιώνη, ο οποίος τόνισε πως οι «κίτρινοι» δεν θα πρέπει να επιτρέψουν στην Ένωση να βρει ρυθμό.

Αναλυτικά το blog του Δημήτρη Φλιώνη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την Α.Ε.Κ. εκτός έδρας, έπειτα από δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας για την STOIXIMAN.GR Basket League. Στα δύο αυτά παιχνίδια δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε, με συνέπεια να βρισκόμαστε σε κακή βαθμολογική θέση στην STOIXIMAN.GR Basket League, στην οποία επικεντρωνόμαστε τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς δεν καταφέραμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Στο αυριανό παιχνίδι, αν και γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχει, οφείλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης.

Γνωρίζουμε πως η Α.Ε.Κ. είναι ένας δυνατός αντίπαλος, έχει γεμάτο ρόστερ με πολλές λύσεις και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να της επιτρέψουμε να πιάσει τον ρυθμό που θέλει και να παρασυρθούμε σε αυτόν. Είναι απαραίτητο να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες από ‘δω και πέρα και να συνεχίσουμε να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να ανέβουμε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x