Αναλυτικά όσα δήλωσε στο blog του στο esake.gr:

Να αποδείξουμε την δυναμική του Άρη

Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Π.Α.Ο.Κ. για δεύτερη φορά φέτος, σε ένα σίγουρα διαφορετικό παιχνίδι απ’ αυτό που δώσαμε στις αρχές Οκτώβρη για το Κύπελλο Ελλάδας. Όλοι μας γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για την πόλη, για τις δυο ομάδες και τους φίλαθλους τους.

Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε, γιατί εκτός από το γεγονός ότι είναι ένα ιδιαίτερο ντέρμπι, έχει και βαθμολογική σημασία, παρότι βρισκόμαστε στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος .Γι’ αυτό το λόγο έχουμε προετοιμαστεί για το τι θα αντιμετωπίσουμε το Σάββατο εντός κι εκτός παρκέ και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας.

Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να μην μας αποσπάσει τίποτα την προσοχή από τον στόχο μας, από τη στιγμή που θα φτάσουμε στο γήπεδο. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει αισθητά σε σχέση με την αρχή της σεζόν και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, για να αντιμετωπίσουμε τα καινούργια πράγματα που έχουν βάλει στο παιχνίδι τους. Πρέπει να παίξουμε με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, ώστε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που πραγματικά μπορούμε να κάνουμε και να αποδείξουμε σε όλους τη δυναμική αυτής της ομάδας.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ