Ευρώπη

Φλιώνης: «Προσπαθούμε να μην κοιτάμε πίσω»

Ο Άρης καλείται να αφήσει πίσω του το αρνητικό σερί που έχει σε Ελλάδα και Ευρώπη και να επικεντρωθεί για τη νίκη κόντρα στην Αβελίνο, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Φλιώνης.

Να σπάσει το αρνητικό σερί που μετράει σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλει ο Άρης κόντρα στην Αβελίνο, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Φλιώνης.

«Προσπαθούμε να μην κοιτάμε πίσω. Σίγουρα θέλουμε να σπάσουμε αυτό το αρνητικό σερί απέναντι στην Αβελίνο που είναι μια καλή ομάδα. Δεν έχουμε κάτι άλλο να σκεφτούμε από το να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Φλιώνης, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για τα τρία πράγματα που απαιτείται βελτίωση:

«Πρέπει να ανεβάσουμε το τέμπο μας στην επίθεση. Να παίξουμε με ταχύτητα, να κυκλοφορεί γρήγορα η μπάλα και να περνά απ’ όλους τους παίκτες. Στην άμυνα θα πρέπει να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να κάνει λάθη είτε να σουτάρει υπό κακές προϋποθέσεις ούτως ώστε να βρούμε περισσότερους πόντους στο ανοικτό γήπεδο».

Για το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας: «Μπορεί να λυθεί εφόσον βάλουμε τα ελεύθερα σουτ και περιορίσουμε τα λάθη».

Για τη δυναμική της Αβελίνο: «Στηρίζεται κυρίως στους παίκτες της περιφέρειας, παίζει γρήγορο μπάσκετ και για μας είναι απαραίτητο να τους κρατήσουμε χαμηλά στην επίθεση. Θέλουμε να πιέσουμε αρκετά και να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι ο βασικός πλέι μέικερ τους είναι τραυματίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x