Ελλάδα

Φόβοι για ρήξη χιαστού για Χάκετ!

Όλα τα ‘χε ο Ολυμπιακός, αυτό του έλειπε… Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση έχει «πειραχθεί» ο χιαστός του Ντάνιελ Χάκετ που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ.

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στον Ολυμπιακό για την κατάσταση του Ντάνιελ Χάκετ. Ο 28χρονος γκαρντ αποχώρησε δύο λεπτά πριν το φινάλε της χθεσινής αναμέτρησης με τη Ρεάλ (84-72) στη Μαδρίτη για την 5η αγωνιστική του «Top 16» της Ευρωλίγκας, λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση έχει γίνει ζημιά στο γόνατο. Ωστόσο, ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν το απόγευμα, καθώς με την επιστροφή της αποστολής των «ερυθρολεύκων» θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Αν επιβεβαιωθεί το δυσάρεστο σενάριο, τότε θα πρόκειται για δεύτερη μεγάλη ατυχία στη σεζόν, μετά τον τραυματισμό του Πάτρικ Γιάνγκ. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο αυτές προσθήκες ήταν οι ακριβότερες του περασμένου καλοκαιριού για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Σε εξετάσεις θα υποβληθεί και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στην προπόνηση της Τετάρτης και παρότι δοκίμασε να αγωνιστεί δεν τα κατάφερε. Για τον δικό του τραυματισμό δεν εκφράζονται ιδιαίτεροι φόβοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x