Euroleague

Φόβοι για ρήξη αχιλλείου στον Λοτζέσκι! (pics)

Χειρότερα νέα ακόμα και από την ήττα από τη Ρεάλ προκύπτουν στον Ολυμπιακό, καθώς δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του ματς, ο Ματ Λοτζέσκι αποχώρησε υποβασταζόμενος με πρόβλημα στον αριστερό αχίλλειο.

Χειρότερο επίλογο στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορούσε να έχει ο Ολυμπιακός.

Πέρα από την ήττα, που ούτως ή άλλως ελάχιστα πράγματα αλλάζει στη βαθμολογική κατάσταση της Euroleague, δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Ματ Λοτζέσκι είχε και πάλι ραντεβού με την ατυχία.

Έπειτα από ένα μπάσιμο προς τη ρακέτα των Μαδριλένων, είχε πολύ άσχημη πτώση δείχνοντας ότι έχει τραυματιστεί στον αχίλλειο του αριστερού του ποδιού, αφού το πόδι του κόλλησε στο παρκέ.

Η σοβαρότητα της κατάστασης αποδείχθηκε από το γεγονός ότι ο Λοτζέσκι παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει βολές, δεν μπορούσε να παραμείνει στο παρκέ και αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Ο παίκτης θα μεταβεί απευθείας για εξετάσεις και αναμένονται άμεσα τα αποτελέσματα αυτών, με το τιμ του Ολυμπιακού να φοβάται ήδη το χειρότερο σενάριο περί ρήξης αχιλλείου, που δεδομένα τον αφήνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και πιθανώς να σημαίνει πως θα μείνει μακριά από τα παρκέ για εννιά μήνες! Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Βελγοαμερικανού με τους Πειραιώτες ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

inner
inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x