Ελλάδα

Αρέσει ο Μήτρου-Λονγκ σε Ολυμπιακό, άμεσες εξελίξεις με Μπολντουιν και Μάντζαρη

Την περίπτωση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της περιφέρειάς του σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM! Τελειώνει του Μπάλντουιν, κοντά σε Ούνιξ ο Μάντζαρης,

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς κόσμος φεύγει, αλλά και κόσμος έρχεται!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στη λίστα τους για την ενίσχυση της περιφέρειας τον Ελληνοκαναδό combo-guard, ύψους 1,93μ., Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στους Γιούτα Τζαζ (2017-2019) με τους οποίους είχε μόλις 15 συμμετοχές και κυρίως αγωνίστηκε με τη θυγατρική τους ομάδα στη G-League.

Ο παίκτης αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και εφόσον δεν βρει κάποιο συμβόλαιο στο NBA, που αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος του στόχος, τότε οι Πειραιώτες θα ενδιαφερθούν ακόμα πιο ζεστά με την περίπτωση του 25χρονου.

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά το θέμα του Ουέιντ Μπαλντουιν, από τους «ερυθρόλευκους» πλέον επιβεβαιώνεται η περίπτωσή του και εκτός απροόπτου θα υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, αφού οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Πέρα από τις προσθήκες, στον Ολυμπιακό καλούνται να διαχειριστούν και το θέμα των αποχωρήσεων, καθώς μετά τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος που θα συνεχίσει στους Γιούτα Τζαζ και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που το μέλλον του είναι ακόμα ανοιχτό, σε πρώτο πλάνο είναι και ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ΣΠΟΡ FM από τις 12/7, για την περίπτωσή του 29χρονου Έλληνα γκαρντ κινείται πολύ δυναμικά η Ούνιξ Καζάν, αφού ο Δημήτρης Πρίφτης τον γνωρίζει πολύ καλά και τον θέλει. Το «πρόβλημα» είναι το συμβόλαιο του παίκτη στο οποίο προβλέπονται 900.000 ευρώ για την επόμενη χρονιά.

Οι Ρώσοι με την προσφορά που του έχουν καταθέσει καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο μέρος του και αυτό που απομένει είναι να τα βρουν ο Ολυμπιακός με τον παίκτη για την αποζημίωσή του (200.000-250.000 ευρώ), ώστε οριστικά ο Μάντζαρης να κουνήσει μαντήλι στο Λιμάνι, έπειτα από 8 χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x