Euroleague

Φραστική επίθεση Γιαννακόπουλου στους διαιτητές

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το ματς με την ΤΣΣΚΑ και επιτέθηκε με ύβρεις στους άρχοντες της αναμέτρησης.

«Καίει» το φύλλο αγώνα του χθεσινού παιχνιδιού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό... Όπως αναφέρεται εκεί, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ (όχι στα... χαρτιά) ήταν έξαλλος, είχε σοβαρά παράπονα απ' τις αποφάσεις των διαιτητών και κατέβηκε στα αποδυτήρια τους με τη λήξη της αναμέτρησης.

Εκεί τα λόγια και οι χαρακτηρισμοί που φέρεται να χρησιμοποίησε ήταν ιδιαίτερα προσβλητικοί (βρίζοντας και μέλη των οικογενειών τους), ενώ το... μένος του Γιαννακόπουλου -σύμφωνα με το φύλλο αγώνα- ήταν... ισχυρότερο προς τον Τούρκο ρέφερι, Ρεσέπ Ανκαραλί.

Εφόσον όλα αυτά ισχύουν, τότε είναι προφανές πως η -αυστηρή σε τέτοια θέματα- Ευρωλίγκα θα τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος και είναι πολύ πιθανό να πέσει ακόμα μια βαριά... καμπάνα μετά απ' αυτές του παρελθόντος.

Υπενθυμίζεται πως ένα... δείγμα τους οργής του Γιαννακόπουλου έγινε ορατό και απ' τη δήλωση που εξέδωσε μετά τη νίκη των πρωταθλητών Ελλάδας, όπου έκανε λόγο για... «δεκανίκια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x