NBA

Φτηνά τη γλίτωσε ο Κράουντερ

Διάστρεμμα στο αριστερό γόνατο υπέστη ο Τζέι Κράουντερ μετά το αντιαθλητικό χτύπημα του Τζέι Αρ Σμιθ στο «κύκνειο άσμα» των Σέλτικς στα play offs του ΝΒΑ, αφού αποκλείστηκαν με 4-0 από τους Καβαλίερς.

Μικρό το κακό τελικά για τον Τζέι Κράουντερ μετά τη σκληρή αγκωνιά που δέχθηκε από τον Τζέι Αρ Σμιθ κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για τα play offs του ΝΒΑ.

Ο 24χρονος φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό γόνατο, καθώς, μετά το χτύπημα στο πρόσωπο από τον αντίπαλό του, έπεσε άτσαλα στο παρκέ του γηπέδου και τραυματίστηκε. Μάλιστα, κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια υποβασταζόμενος από τους ανθρώπους της ομάδας.




Πλέον, αυτός που αγωνιά είναι ο… δράστης της υπόθεσης, καθώς το ΝΒΑ αναμένεται να εξετάσει προσεκτικά τη φάση της σύγκρουσης και δεν αποκλείεται να τιμωρήσει το σούτινγκ γκαρντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς με ποινή αποκλεισμού από ένα ή περισσότερα παιχνίδια.

Οι «Ιππότες», μετά την άνετη επικράτησή τους με 4-0 επί των Σέλτικς, θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας πιθανότατα τους Σικάγο Μπουλς, καθώς οι «Ταύροι» προηγούνται με 3-1 των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x