Γενικά

«Φτωχική» διαμονή για την Dream Team στο Ρίο (pic)

Εκτός Ολυμπιακού χωριού όπως συνηθίζουν θα μείνουν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Team USA, κατά την παραμονή τους στη Βραζιλία. Δείτε το… φτωχικό τους.

Για λόγους ασφάλειας αλλά και άνεσης, οι ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών των ΗΠΑ, θα σνομπάρουν για άλλη μία διοργάνωση το Ολυμπιακό χωριό και θα διαμείνουν σε ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο κατά τη διάρκεια των αγώνων στο Ρίο.

Το… φτωχικό αυτό κρουαζιερόπλοιο, ονομάζεται «Silver Cloud» και κοστίζει 1450 δολάρια τη βραδιά, αφού είναι ένα από τα πολυτελέστερα και πιο σύγχρονα στον κόσμο.

inner

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού και το 2004 στην Αθήνα, η παρέα του Καρμέλο Άντονι επέλεξε να μείνει στο «Queen Mary 2».

Ο Κρεγκ Μίλερ, εκπρόσωπος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, τόνισε σε δηλώσεις του ότι «Δεν θα μείνουμε στο Ολυμπιακό Χωριό γιατί δεν νιώθουμε πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστούμε για τη διοργάνωση. Οι παίκτες προέρχονται από μία μακρά σεζόν και θέλουν να περάσουν όση περισσότερη ώρα γίνεται με τους φίλους και τις οικογένειες τους».

inner

Δεν είναι όμως ο μοναδικός λόγος αυτός. Ο Μίλερ έδειξε προβληματισμένος και με το μέγεθος των κρεβατιών στο Ολυμπιακό χωριό, επισημαίνοντας ότι «Αντιμετωπίζεις αυτό το θέμα είτε μένεις στο ξενοδοχείο είτε μένεις στο Ολυμπιακό χωριό. Τα κρεβάτια δεν έχουν κατασκευαστεί για ανθρώπους με ύψος 2.13 ή και περισσότερο. Οι παίκτες προσπαθούν να ανακαλύψουν τρόπους για να κοιμηθούν. Κάποιες φορές έχω δει περιπτώσεις που χρησιμοποιούν τις βαλίτσες ως προέκταση των κρεβατιών ώστε τα πόδια τους να μπορούν να ακουμπήσουν εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x