Ελλάδα

Φωνή λαού: «Αφήστε τους παίκτες να παίξουν στην Εθνική»

Μεγάλη δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι οι φίλαθλοι σε συντριπτική πλειοψηφία επιθυμεί οι ομάδες να διαθέτουν τους παίκτες στις εθνικές του ομάδες.

Σαφή θέση υπέρ της συμμετοχής των παικτών στις εθνικές ομάδες παίρνουν οι φίλαθλοι, σε μια περίοδο που το ευρωπαϊκό μπάσκετ μαστίζεται από τη διαμάχη FIBA-Ευρωλίγκας με την πρώτη να καθιερώνει προκριματικά μεσούσης της περιόδου και τη δεύτερη να αρνείται να προσαρμόσει ανάλογα το καλεντάρι της.

Σε μεγάλη δημοσκόπηση που έκανε ο αγγλικός κολοσσός SMG και σε τρεις διαφορετικές χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα, το κοινό υπογράμμισε τη σημασία των εθνικών ομάδων και υποστήριξε πως θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για τους αθλητές, αλλά και να τους επιτρέπεται από τις ομάδες να αγωνίζονται σε αυτή.

Στην Ελλάδα τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης έδειξαν ότι:
-Το 75% των ερωτηθέντων συμφωνούν με την άποψη ότι: “Η επιτυχία των Εθνικών ομάδων είναι πολύ σημαντική για εμένα”.
-Το 71% συμφώνησε ότι η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα πρέπει να είναι κορυφαία προτεραιότητα για τους παίκτες
-Το 85% συμφώνησε ότι οι ομάδες πρέπει πάντα να επιτρέπουν στους παίκτες να αγωνίζονται στις εθνικές ομάδες και μόλις το 9% διαφώνησε.

inner

Στην Ισπανία, η έρευνα έδειξε ότι:
-Το 71% των ερωτηθέντων συμφωνούν με την άποψη ότι: “Η επιτυχία των Εθνικών ομάδων είναι πολύ σημαντική για εμένα”. Αντιθέτως, μόνο το 9% διαφώνησε με αυτή την άποψη
-Επίσης το 71% συμφώνησε ότι η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα πρέπει να είναι κορυφαία προτεραιότητα για τους παίκτες ενώ το 10% διαφώνησε με αυτό.
-Το 72% συμφώνησε ότι οι ομάδες πρέπει πάντα να επιτρέπουν στους παίκτες να αγωνίζονται στις εθνικές ομάδες και μόλις το 9% διαφώνησε.

Στην Τουρκία, οι αντίστοιχοι αριθμοί είναι:
-Το 82% των ερωτηθέντων συμφωνούν με την άποψη ότι: “Η επιτυχία των Εθνικών ομάδων είναι πολύ σημαντική για εμένα”.
-Το 73% συμφώνησε ότι η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα πρέπει να είναι κορυφαία προτεραιότητα για τους παίκτες
-Το 79% συμφώνησε ότι οι ομάδες πρέπει πάντα να επιτρέπουν στους παίκτες να αγωνίζονται στις εθνικές ομάδες και μόλις το 9% διαφώνησε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x