Ελλάδα

Φώτσης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Αρνούνται να καταθέσουν τα όπλα για τον τίτλο στον Παναθηναϊκό.«Δεν έχει τελειώσει τίποτα»,δηλώνει ο Αντώνης Φώτσης και μαζί του συμφωνεί ο Τζέιμς Φελντέιν που μίλησε για κακές διαιτητικές αποφάσεις.

Μάχη μέχρι εσχάτων για τον τίτλο είναι αποφασισμένοι να δώσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, παρά τον οδυνηρό τρόπο με τον οποίο έχουν χάσει δύο ματς στη σειρά των τελικών από τον Ολυμπιακό.

Ο Αντώνης Φώτσης, με την εμπειρία του, δίνει το σύνθημα: «Γενικότερα η σειρά αυτή μέχρι τώρα κρίνεται στις λεπτομέρειες. Μπορούσαμε να φύγουμε νικητές από το γήπεδο, αφού έως ένα σημείο ήμασταν αυτοί που πρέπει, περάσαμε μπροστά στο σκορ, ωστόσο στο φινάλε ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε καλύτερα και πήρε τη νίκη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, υπάρχει τώρα ο αγώνας στο ΟΑΚΑ και σ’ αυτόν στρέφουμε όλη μας την προσοχή και ενέργεια, με απώτερο στόχο να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να πάμε σε πέμπτο παιχνίδι», δήλωσε ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ στη Real News.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τζέιμς Φελντέιν. «Έχουμε άλλη μία ευκαιρία. Παίζουμε στην έδρα μας, πρέπει να κερδίσουμε για να επιστρέψουμε στο ΣΕΦ και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να χάσουμε με τίποτα στο τελευταίο παιχνίδι του Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ. Όλοι παίζουμε και γι’ αυτόν, βλέπουμε ότι βάζει τα δυνατά του και προσπαθεί να μας κρατήσει στο παιχνίδι. Κάποιες αποφάσεις των διαιτητών ήταν κακές, αλλά δεν θέλω να ρίξω εκεί τις ευθύνες. Τώρα θα είναι διαφορετικά στην έδρα μας και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε αυτή τη φορά», είπε στην «Πράσινη» ο Δομινικανός σούτινγκ γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x