Euroleague

Φώτσης: «Μεγάλο κίνητρο οι τρεις ήττες»

Οι τρεις ήττες που μετρά φέτος από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν αποτελούν έξτρα κίνητρο για τον Παναθηναϊκό ενόψει του ματς στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης.

Ούτε για δύο λεπτά δεν θα πρέπει να χάσει τη συγκέντρωσή του ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, καθώς θα το… πληρώσει, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος τόνισε πως οι τρεις φετινές ήττες που μετρούν από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αποτελούν έξτρα κίνητρο για τους «πράσινους».

«Εμείς ξεκινάμε για τη νίκη. Θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι θα περάσουμε κι αν δούμε ότι έχουμε πιθανότητες για τη διαφορά θα κοιτάξουμε να την πάρουμε. Εντός έδρας παίζουμε, βρισκόμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση, έχουμε χάσει τρεις φορές και αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Με μία ομάδα σαν την Κουμπάν που είναι πολύ καλή, οι περισσότεροι αγώνες θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε όλους τους τομείς και 100% συγκεντρωμένοι γιατί αν τους δώσεις 2-3 λεπτά θα το εκμεταλλευτούν. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και πιο ενθουσιασμένοι για τη νίκη», δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x