Ελλάδα

Φώτσης: «Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο νέο πρόγραμμα της Ευρωλίγκας»

Για τις αλλαγές στη φετινή Ευρωλίγκα, αλλά και τους προσωπικούς του στόχους μίλησε ο Αντώνης Φώτσης στη media day του Παναθηναϊκού.

Την φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα σχολίασε ο Αντώνης Φώτσης στη Media Day, τονίζοντας τους στόχους που υπάρχουν και την πίστη του ότι οι πράσινοι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του νέου προγράμματος.

Αναλυτικά, όσα είπε στον Δημήτρη Κοντό:

Για τη φετινή χρονιά: «Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά μέχρι σήμερα όλο αυτόν τον καιρό. Όλα τα παιδιά έχουν κάνει μια πολύ καλή δουλειά. Ξέρουμε τι ακολουθεί. Είναι ένα σύστημα περίεργο με πολύ περισσότερα παιχνίδια, το φετινό στην Euroleague και πρέπει να έχουμε πολλά άτομα έτοιμα να βοηθήσουν»

Για το πρόγραμμα της Euroleague: «Είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά αλλά μπορούμε να ανταπεξέλθουμε καθώς έχουμε και βάθος αλλά και παίκτες για να το κάνουμε αυτό. με τις προσθήκες των νέων παικτών που ήρθαν θα υπάρχει ένα πιο αθλητικό και δυναμικό στιλ. Πιστεύω ότι ο κάθε προπονητής δρα με τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του. Οι στόχοι της ομάδας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις»

Για το πότε θα σταματήσει: «Δεν μπορώ να ξέρω πότε θα σταματήσω. Δόξα τω θεό όλα πάνε καλά ως τώρα και θέλω να παίξω για πολύ ακόμα»

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι πάντα εκεί για εμάς. Όσο εμείς παίζουμε για αυτούς έτσι και αυτοί παίζουν για εμάς για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη. Είναι κάτι πολύ περίεργο να βλέπεις το ΟΑΚΑ άδειο. Μακάρι να σταματήσουν τα προβλήματα για να μπορέσουμε να διασκεδάσουμε μέσω των αγώνων»

Για την κοινωνία, το μπάσκετ αλλά και τον γιο του: «Το βλέπω πρώτα σαν άθλημα και μετά ως δουλειά. Όταν σταματήσω να το βλέπω έτσι τότε θα σταματήσω. Στόχος μου είναι να φέρνω τον μικρό να αγωνίζεται εδώ. Δεν θα τον πιέσω να κάνει κάτι και θέλω να διαλέξει αυτό που θα του αρέσει. Αραιά και που βλέπει και κόσμο που με χαιρετάει και ρωτάει. Με προβληματίζει η κατάσταση στην Ελλάδα. Αυτοί που αξίζουν ίσως να κάνουν δουλειές που να μην τους ταιριάζουν. Κάνε ό,τι μπορείς και θα ανταμειφθείς. Με τους ίδιους ανθρώπους που έκανα παρέα κάνω και τώρα. Με αυτούς περνάω καλά και αυτό κάνω. Είναι ανάλογα με το χαρακτήρα. Ο καθένας πράττει ανάλογα με το χαρακτήρα του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x