Ελλάδα

Γαλατσόπουλος: «Σωτήρας του μπάσκετ ο Σαββίδης»

Στη σημαντική συνεισφορά του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ στάθηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου.

Με αφορμή το προσεχές φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στις 9 Σεπτεμβρίου, δόθηκε Συνέντευξη Τύπου σήμερα από την ΚΑΕ, στο «PAOK Sports Arena».

Ο αντιπρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά», Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, στο λόγο του δε στάθηκε μόνο στην εορταστική εκδήλωση για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, αλλά και στη σημαντική συνεισφορά του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα, αποκαλώντας τον «σωτήρα του μπάσκετ».

Αναλυτικά όσα είπε στη Συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

«Κληθήκαμε πριν από μία πενταετία να διαχειριστούμε τις τύχες μίας Ανωνύμου Εταιρίας που είχε χρέη μεγαλύτερα των 5 εκατομμυρίων και είχε ενταχθεί στο άρθρο 99. Μετά από πέντε χρόνια, μπορούμε σήμερα να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ σώθηκε στο θέμα του άρθρου 99, από το οποίο βγήκε πλέον. Τώρα, κοιτάμε με άλλο μάτι τη δημιουργία μίας νέας ομάδας, μίας νέας αρχής.

Μέλημά μας ήταν παράλληλα με αυτό να έχουμε μία καλή ομάδα, πάντα με βάση τα διαθέσιμα χρήματα και με βάση την κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα και έχει οδηγήσει στην μείωση των εσόδων. Μάλιστα, μέσα στην τελευταία τριετία βγήκαμε δύο φορές τρίτοι.

Όλα αυτά δεν έγιναν μόνα τους. Υπάρχει ένα όνομα από πίσω: αυτό του Ιβάν Σαββίδη. Σήμερα μπορούμε να λέμε με χαρά πως είναι ο σωτήρας του μπάσκετ, γιατί χάρη στην τεράστια βοήθειά του καταφέραμε αυτά που ανέφερα. Η μεγαλύτερη επιτυχία αυτής της πενταετίας είναι πως η ΚΑΕ κατάφερε να έχει στο πλευρό της αυτό τον άνθρωπο. Είναι πάντα δίπλα μας, σε όλες τις υποχρεώσεις μας.

Κάνουμε μία νέα αρχή και μπορείτε να την δείτε στο γήπεδο, στα αποδυτήρια και παντού, όπου κυριαρχεί το ασπρόμαυρο. Το θέλαμε και το καταφέραμε, πάλι με την συνεισφορά του κυρίου Σαββίδη.

Έχουμε βάλει έναν στόχο: να επενδύσουμε στις υποδομές, που θα κάνουν τον κόσμο να αισθάνονται πιο όμορφα. Συνεχίζουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας που έχει 60 χορηγούς, οι οποίοι βοηθούν την προσπάθεια της ομάδας με χορηγίες χρημάτων ή ανταποδοτικές
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x