Ελλάδα

Γεμίζει το κλειστό για τα αποκαλυπτήρια του Εξάστερου… και το PAO Foundation!

Αποκαλυπτήρια Εξάστερου και… PAO Foundation! Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν δύο καλούς λόγους για να γεμίσουν το ΟΑΚΑ στο φιλικό με την Ούνιξ, με τον Δ. Γιαννακόπουλο να περιμένει μαζική προσέλευση.

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουν από κοντά τον νέο Παναθηναϊκό θα έχουν οι οπαδοί των «πράσινων», καθώς το κλειστό του ΟΑΚΑ ανοίγει τις πόρτες του, για το φιλικό του «τριφυλλιού» με την Ούνιξ Καζάν, στις 19:00.

Ο Εξάστερος, που συνεχίζει πυρετωδώς την προετοιμασία του, επέστρεψε -από την Καστοριά- στη βάση του και έπειτα από τα πρώτα φιλικά με Περιστέρι, Καστοριά και Άρη, τα οποία δεν μεταδόθηκαν τηλεοπτικά, ούτε ήταν ανοικτά για το κοινό, θα… παρουσιαστεί για πρώτη φορά στον κόσμο του και μάλιστα, με τη νέα του φανέλα!

Απέναντι, δε, σε μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας -των Δημήτρη Πρίφτη και Κώστα Καϊμακόγλου, να θυμίσουμε- ο Τσάβι Πασκουάλ, αφενός, θα μπορεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και οι οπαδοί, αφετέρου, να πάρουν μία πρώτη γεύση από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Ωστόσο, το παιχνίδι έχει βαρύνουσα σημασία και για έναν ακόμη λόγο: Θα είναι, λοιπόν, η πρώτη φορά, μετά τη δημόσια παραδοχή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το PAO Foundation, που οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα βρεθούν κοντά στην ομάδα. Οπότε, αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία, ώστε να εκδηλώσουν την υποστήριξή τους στο εγχείρημα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

Ο Γιαννακόπουλος, άλλωστε, έχει τονίσει σε όλους τους τόνους πως θέλει να δει τη συσπείρωση γύρω του, αφού τη θεωρεί απαραίτητη, ώστε να προχωρήσει το σχέδιό του. Φυσικά, μιλάμε για ένα απλό φιλικό, ωστόσο θα έχει τη δυνατότητα να σφυγμομετρήσει αντιδράσεις και για αυτό περιμένει μαζική προσέλευση απόψε στο κλειστό.

Στα αγωνιστικά, να σημειώσουμε πως ο Πασκουάλ δεν θα έχει, φυσικά, στη διάθεσή του τους τρεις Έλληνες διεθνείς (Καλάθης, Παππάς, Αντετοκούνμπο), οι οποίοι έχουν ειδική άδεια μετά το Ευρωμπάσκετ, ενώ ούτε ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα αγωνιστεί, αφού βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας από τον τραυματισμό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x