Ελλάδα

Γεύμα Γιαννακόπουλου με Μπερτομέου και εγκώμια

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέθεσε γεύμα στον ισχυρό άνδρα της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, που δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη γιορτή για τον Διαμαντίδη. «Χρειαζόμαστε τον Δημήτρη κοντά μας», είπε.

Οι σχέσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με τον Τζόρντι Μπερτομέου έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από την παρουσία του Τζόρντι Μπερτομέου στο «Diamonds Are Forever», αλλά και από το γεύμα που παρέθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον ισχυρό άνδρα της Ευρωλίγκας. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τη νέα διοργάνωση και το μπάσκετ εν γένει, ενώ ο κ. Μπερτομέου δεν έκρυψε πόσο εντυπωσιασμένος έμεινε από το τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Ο Δημήτρης αξίζει όλα όσα γίνονται γι’ αυτόν. Η Ευρωλίγκα μεγάλωσε μαζί του και νιώθουμε ευγνωμοσύνη απέναντι σε τέτοιου είδους παίκτες και προσωπικότητες. Είναι τιμή μας που βρεθήκαμε σε αυτή την εκδήλωση», δήλωσε ο Τζόρντι Μπερτομέου στην «Πράσινη», ενώ ζήτησε από τον «Μήτσο» να μείνει κοντά στο μπάσκετ.

«Δεν θέλω να του πω αντίο, αλλά να μείνει με κάποιον τρόπο μαζί μας. Χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες γιατί αποτελούν είδωλα για τους νέους. Το να έχουμε μαζί μας τέτοιες προσωπικότητες βοηθά να μεταδώσουμε τις αξίες του αθλήματος. Οπότε θα ήταν σημαντικό για μας να κρατήσουμε κοντά μας τον Δημήτρη, ανεξάρτητα από το αν θα είναι μέσα από την ομάδα ή το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Θα ήμασταν παραπάνω από χαρούμενοι αν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε στο μπάσκετ με οποιονδήποτε τρόπο», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x