Ελλάδα

Γεωργαλλής: «Η τύχη είναι με τους τολμηρούς»

Να σπάσει την καλή παράδοση του Κολοσσού μέσα στη Ρόδο είναι ο στόχος του Απόλλωνα Πατρών σύμφωνα με όσα έγραψε ο Γιάννης Γεωργαλλίδης στο blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Τις δυσκολίες που έχει το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου και την πίστη του ότι ο Απόλλων Πάτρας θα καταφέρει να φύγει με το «διπλό» απ’ το Βενετόκλειο εξέφρασε ο Γιάννης Γεωργαλλίδης, στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Ο φόργουορντ των Πατρινών αναφέρθηκε στο νικηφόρο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Κηφισιά, αλλά και στην αισιοδοξία του για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γιάννης Γεωργαλλής στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:
«Στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Κηφισιά φανήκαμε τυχεροί στο τέλος. Η Κηφισιά ήλεγχε τον αγώνα για 32 λεπτά, αλλά εμείς καταφέραμε τελικά να πάρουμε τη νίκη. Επειδή με ρώτησαν αρκετές φορές για το τρίποντο που έβαλα και περάσαμε μπροστά στο σκορ, το μόνο που έχω να πω είναι πως δέχθηκα μια πολύ καλή πάσα από τον Ελ Αμίν. Αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε…

Η εβδομάδα που μεσολάβησε πέρασε πολύ καλά. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι και ήμασταν όλοι παρόντες. Δεν είχαμε –ευτυχώς- ούτε τραυματισμούς ούτε κάποιο άλλο πρόβλημα.

Γνωρίζουμε ότι είναι ένα κομβικό παιχνίδι αυτό απέναντι στον Κολοσσό στην προσπάθεια που κάνουμε για την κατάκτηση της 6ης ή και της 5ης θέσης. Πάμε στη Ρόδο για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Η τύχη είναι με τους τολμηρούς!

Ο αντίπαλός μας δεν είναι η ίδια ομάδα του πρώτου γύρου. Έχει αλλάξει προπονητή και 3-4 παίκτες. Είναι μια ομάδα καλά δουλεμένη, αυτό που λέμε “ομάδα προπονητή”. Πρέπει να δώσουμε προσοχή συνολικά στον αντίπαλο και όχι ειδικά σε κάποιο παίκτη. Ο Κολοσσός διαθέτει μια πολύ δύσκολη έδρα και εμφανίζεται διαφορετικός μέσα στο “Βενετόκλειο”.

Για μένα δεν είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω ως αντίπαλος στα πάτρια εδάφη. Το καλό είναι ότι θα δω τους φίλους μου και την οικογένειά μου. Μέχρι εκεί. Είμαι παίκτης του Απόλλωνα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x