Ελλάδα

Γεωργαλλής: «Να μπούμε στα πλέι οφ»

Την πίστη του πως ο Απόλλων Πάτρας θα αλλάξει το... τσιπ, θα βελτιωθεί στα τρία εναπομείναντα ματς της κανονικής διάρκειας στην Α1 και θα μπει στα πλέι οφ εξέφρασε ο Γιάννης Γεωργαλλής.

Τη συμμετοχή στα πλέι οφ οριοθέτησε ως βασικό στόχο για το κλείσιμο της χρονιάς ο Γιάννης Γεωργάλλης, καθώς μετά τις πέντε συνεχόμενες ήττες τους οι Πατρινοί κινδυνεύουν να μείνουν εκτός της πρώτης οκτάδας. Ακόμα ο 32χρονος φόργουορντ του Απόλλωνα εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη στον αγώνα του Σαββάτου (25/4) με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Γιάννης Γεωργαλλής στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Την προηγούμενη εβδομάδα δείξαμε για άλλη μια φορά την άσχημη εικόνα μας. Αν και ξεκινήσαμε καλά, δεν ολοκληρώσαμε το παιχνίδι όπως θα θέλαμε. Ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει παράπονα και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Απομένουν τρεις αγωνιστικές για να «σώσουμε» τη χρονιά και να μπούμε στα πλέι οφ. Κάτι που πιστεύω ότι το αξίζει η ομάδα και το θέλει ο κόσμος μας, που μας στήριξε με το παραπάνω τη φετινή χρονιά.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα. Δόξα τω Θεώ δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Είμαστε καλά και προπονούμαστε σκληρά. Μένει να το βγάλουμε αυτό και στα παιχνίδια. Νομίζω ότι αν παίξουμε όπως μας βγαίνει στην προπόνηση θα παρουσιάσουμε ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο.

Μιλήσαμε πολύ μεταξύ μας το τελευταίο διάστημα, μιλήσαμε και με τη διοίκηση της ομάδας, η οποία μας εξήγησε ότι θέλει καλό αποτέλεσμα. Πρέπει κι εμείς να ανταποκριθούμε μέσα στο γήπεδο.

Ο αντίπαλός μας σώθηκε και μαθηματικά, και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ξέρουμε ότι είναι ομάδα του προπονητή και παίζει πολύ καλή άμυνα. Στην επίθεση ξέρει να «διαβάζει» τις αδυναμίες του αντιπάλου. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x