Ελλάδα

Σφαιρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός μάχεται μέχρι τέλους»

Παρουσιάστηκε σήμερα (14/09) η ανανέωση της συνεργασίας Ολυμπιακού και ΟΠΑΠ, με το ΣΚΡΑΤΣ να είναι ο μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ. Εκεί βρέθηκαν και οι πρωταγωνιστές των Πειραιωτών.

Η ανανέωση της συνεργασίας Ολυμπιακού και ΟΠΑΠ είχε γνωστοποιηθεί από τον Αύγουστο, όμως, οι δύο μεριές παραχώρησαν σήμερα (14/09) κοινή Συνέντευξη Τύπου, για την επισημοποίηση της ανανέωσης.

Μεγάλος χορηγός των «ερυθρολεύκων» θα είναι το ΣΚΡΑΤΣ, έως και το 2018, και το λογότυπο θα βρίσκεται στις εμφανίσεις της ομάδας.

Εκεί βρέθηκαν ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε με τον ΟΠΑΠ. Μαζί του κατακτήσαμε τρόπαια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και το 2015 πήραμε το βραβείο μάρκετινγκ. Όπως πήγαμε δυνατά με τον ΟΠΑΠ, έτσι θα συνεχίσουμε. Ο ΟΠΑΠ έχει και ανθρώπινο χαρακτήρα. Μαζί του γίναμε η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία οκταετία».

Ο προπονητής των Πειραιωτών είπε: «Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ σήμερα. Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε μαζί για έκτη χρονιά. Υπάρχει άριστη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ. Ο Ολυμπιακός έχει την δική του φιλοσοφία. Μάχεται μέχρι το τέλος και δεν παραδίνεται ποτέ. Αυτή τη φιλοσοφία θέλουμε να την περάσουμε σε όλο τον κόσμο. Δεν λυγίζουμε από τις δυσκολίες. Ο ΟΠΑΠ είναι μια κορυφαία εταιρεία και στηρίζει τις δράσεις του αθλητισμού. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε το πρωτάθλημα και να πάμε στο Final Four».

Από την άλλη, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Είναι σημαντικό για την εξέλιξη του αθλήματος να υπάρχει ο ΟΠΑΠ μαζί μας, μια μεγάλη αθλητική εταιρεία. Είναι μέρος της προσπάθειας μας. Είναι τιμή μας και θέλουμε να φτάσουμε ψηλά μαζί του και φέτος».

Ο Κώστας Παπανικολάου επεσήμανε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΟΠΑΠ για την συνεργασία που έχουμε μαζί του. Τον ευχαριστούμε που μας στηρίζει. Σε κάθε μας προσπάθεια είναι στο πλευρό μας τα τελευταία χρόνια, συμμετέχοντας στις μεγάλες επιτυχίες μας... Η Ευρωλίγκα θα είναι δύσκολη και το πρόγραμμα ιδιαίτερα απαιτητικό για όλες τις ομάδες. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια, ούτε πρέπει να προτρέχουμε. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς. Είναι πλέον στην φιλοσοφία της ομάδας του Ολυμπιακού αυτά τα χαρακτηριστικά. Σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάνουμε εξαιρετικά τώρα τις τελευταίες δύο εβδομάδες», ενώ όσον αφορά την απόδοσή του υποστήριξε «Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι δούλεψα σκληρά σε ατομικό επίπεδο φέτος το καλοκαίρι. Δούλεψα αρκετά στο θέμα των αστραγάλων μου, σημείο στο οποίο είχα πρόβλημα. Έκανα και κάνω φέτος μία γεμάτη κανονική προετοιμασία μετά από σχεδόν δύο χρόνια, κάτι που αποτελεί το πιο βασικό κομμάτι για έναν επαγγελματία αθλητή. Προσωπικά νιώθω σε καταπληκτική κατάσταση και μένει να δούμε πως θα βγει στο γήπεδο όλο αυτό. Νιώθω καλά αλλά πρέπει να συνεχίζω να δουλεύω για να ανταπεξέλθω».

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό Superfoods, τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει ενισχυθεί πάρα πολύ και έχει δυναμώσει σαν ομάδα. Έχει κάνει δυνατές κινήσεις, αλλά ο Ολυμπιακός έχει για όπλο του πως έχει κρατήσει σχεδόν την ίδια ομάδα με πέρσι. Έχουμε ένα βασικό κορμό παικτών, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Εμείς έχουμε στην πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα με την Ρεάλ και ακολούθως παίζουμε με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Δεν χωράνε δικαιολογίες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την πρώτη μέρα».

Ακόμη, ο Ντάνιελ Χάκετ απάντησε στην ερώτηση για το αν η παρουσία του Έρικ Γκριν θα του κόψει χρόνο συμμετοχής, λέγοντας «Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης αλλά και πάρα πολύ καλό παιδί. Έχουμε παίξει μαζί και στη Σιένα οπότε τον ξέρω καλά. Είναι ένας πάρα πολύ καλός σκόρερ και η συνδυασμός μας στην περιφέρεια θα κάνει τον Ολυμπιακό ακόμα καλύτερο».

Τέλος, ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods την δεύτερη αγωνιστική: «Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε με τον Παναθηναϊκό Superfoods κάθε χρόνο από τόσο νωρίς. Φέτος έχει ενισχυθεί σημαντικά και έχει πάρει και τον Γιάννη Μπουρούση που τον ξέρουμε πολύ καλά, αφού έχουμε παίξει μαζί στον Ολυμπιακό και στην Εθνική. Αυτά τα παιχνίδια έχουνε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και φυσικά δεν σκεφτόμαστε κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x