NBA

«Για μένα ο Γιάννης είναι ήδη All Star»

Η ιστοσελίδα ACB φιλοξενεί εκτενές αφιέρωμα και συνεντεύξεις των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο. Σίγουρος για τον άσο των Μπακς δηλώνει ο αδερφός του. Τι λέει ο 22χρονος άσος για τον εαυτό του.

Πολλούς θαυμαστές ΚΑΙ στην Ισπανία έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και σε αυτό βοηθά και ο αδερφός του, Θανάσης, που παίζει στην Ανδόρα. Η ιστοσελίδα της ACB φιλοξενεί εκτενές αφιέρωμα στην πορεία των δύο αδερφιών και προωθεί την υποψηφιότητα του 22χρονου άσου των Μπακς για το All Star Game.

«Για μένα ο Γιάννης είναι ήδη All Star. Ήταν και από πέρσι, γιατί ξέρω πόσο σκληρά δουλεύει και πόσο σπουδαίος θέλει να γίνει. Στην Ισπανία τον γνωρίζουν, ξέρουν πως παραλίγο να έπαιζε στη Σαραγόσα και θεωρούν πως είναι ένας πολύ καλό παίκτης. Θέλουν κι αυτοί να δουν ένα νέο παιδί με πολύ ταλέντο από την Ευρώπη να παίζει στο All Star Game», ανέφερε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Για τον Γιάννη η συμμετοχή στο All Star Game δεν είναι αυτοσκοπός. «Επικεντρώνομαι στην ομάδα και το να πετύχουμε. Μόνο αν η ομάδα πάει καλά έχω καλές πιθανότητες να είμαι στο All Star Game. Πρέπει να είσαι σε ομάδα που κερδίζει για να επιλεγείς, ειδάλλως πολλοί μπορούν να πουν πως προσπαθείς να πετύχεις προσωπικούς στόχους. Εγώ θέλω να δουλεύω σκληρά, να βελτιώνομαι καθημερινά και να το απολαμβάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x