Ευρώπη

Για… πάντα «πράσινος» ο Γιανκούνας

Η σημαία της Ζαλγκίρις παραμένει στον… ιστό της! Ο Παούλιους Γιανκούνας ανανέωσε και επίσημα τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Λιθουανίας μέχρι τη σεζόν 2018/19!

Μία… ζωή στη Ζαλγκίρις ο Παούλιους Γιανκούνας! Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ο 31χρονος φόργουορντ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές μέχρι τη σεζόν 2018/19!

Ο Λιθουανός διεθνής ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα του Κάουνας το 2003 και εξακολουθεί να την υπηρετεί από τότε, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα τη σεζόν 2009/10, όπου φόρεσε τη φανέλα της Χίμκι. Φέτος, σε 24 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα ο Γιανκούνας είχε κατά μέσο όρο 9,1 πόντους και 6,5 ριμπάουντ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω να παίζε με τη Ζαλγκίρις. Όχι μόνο γιατί μ’ αρέσει εδώ, αλλά γιατί είναι σημαντικό για μένα ως αθλητή. Έχω μεγαλώσει σε αυτή την ομάδα και είμαι ευγνώμων που η διοίκηση και οι προπονητές μου έδωσαν την ευκαιρία να παραμείνω μέλος της ομάδας. Είναι μεγάλη τιμή», ήταν τα λόγια του Παούλιους Γιανκούνας για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x