Ελλάδα

Γιανγκ in, Αθηναίου παραμένει… out

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το δεύτερο σερί φιλικό με τη Γαλατασαράι. Θα παίξει ο Γιανγκ, ενώ εκτός ο Αθηναίου και ο Χάκετ, που πήγε στην Ιταλία.

Έτοιμος για την πρόβα τζενεράλε ο Ολυμπιακός.

Την Παρασκευή (30/9), οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για το δεύτερο συνεχόμενο φιλικό με τη Γαλατασαράι, που θα γίνει στο κλειστό Γλυφάδας το Σάββατο (1/10, 17:00) και θα αποτελέσει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, πριν το ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (5/10).

Για λόγους ξεκούρασης, ο Πάτρικ Γιανγκ δεν αγωνίστηκε την Πέμπτη (29/9), ωστόσο αναμένεται να πάρει κανονικά χρόνο συμμετοχής αύριο. Από ‘κει και πέρα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει, στο φιλικό αυτό, στους Γιάννη Αθηναίου και Ντάνιελ Χάκετ.

Ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και έτσι θα προφυλαχθεί, ενώ ο Ιταλός έγινε πατέρας τα ξημερώματα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να πάρει μερικές ημέρες άδεια, προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του για να δει τη νεογέννητη κόρη του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x