Euroleague

Γιάνγκ: «Να δείξουμε το καλό αμυντικό μας πρόσωπο» (video)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αμυντικό πλάνο της ομάδας και να μην επιτρέψουν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ελέγξει το παιχνίδι, σύμφωνα με τον Πάτρικ Γιάνγκ.

Την σημασία του να εμφανίσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού το καλό αμυντικό τους πρόσωπο και να μην επιτρέψουν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας να κάνει το παιχνίδι της, στάθηκε ο Πάτρικ Γιάνγκ.

Ο σέντερ των «ερυθρολεύκων», μιλώντας στο επίσημο κανάλι των ερυθρολεύκων, υποστήριξε πως όταν συμμετέχεις σε ένα Final Four οφείλεις να κάνεις το καλύτερο που μπορείς καθώς το αποτέλεσμα του είναι κάτι που θα σε «κυνηγάει» για το υπόλοιπο της καριέρας σου, φέρνοντας ως παράδειγμα το χαμένο τελικό του κολεγιακού πρωταθλήματος με το πανεπιστήμιο της Φλόριντα το 2014.

Τέλος αναφέρθηκε και στο ρόλο που έχει στην ομάδα του Πειραιά τη φετινή σεζόν, τονίζοντας πως είναι διαφορετικός από αυτόν που περίμενε το 2015 όταν και μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δουλειά του είναι να μένει συγκεντρωμένος και να κάνει το καλύτερο που μπορεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x