Euroleague

Γιανγκ: «Πήραμε ένα μάθημα»

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, εμφανίστηκε ο Πάτρικ Γιανγκ, μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές.

Απογοητευμένος για την ήττα του Ολυμπιακού από την Αναντολού Εφές, αλλά σίγουρος πως οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι έτοιμοι στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ήταν ο Πάτρικ Γιανγκ.

«Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, για να είμαι επαγγελματίας και να βοηθάω την ομάδα μου. Το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση, τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει. Προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου, ο κόουτς λέει ότι έχουμε δρόμο, αλλά πρέπει να βελτιωνόμαστε. Στα πλέι οφ θα είμαστε εντάξει. Δεν θέλουμε να χάνουμε παιχνίδια, ειδικά με αυτόν τον τρόπο. Αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα όταν έχεις ήδη προκριθεί. Είναι ένα μάθημα, πρέπει να διορθώσουμε πράγματα. Θέλουμε να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα», δήλωσε αρχικά ο Πάτρικ Γιανγκ στην κάμερα της «ΕΡΤ» και προσέθεσε:

«Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που μπορούν να αλλάξουν την βαθμολογία. Η Εφές έχει νικήσει πολλά σερί παιχνίδια. Θα είναι σκληρή μάχη αν πέσουμε μαζί τους στα πλέι οφ».

Για τους τραυματισμούς στους «ερυθρόλευκους»: «Όπως δουλεύει η ομάδα θα πρέπει όλοι οι παίκτες να βγουν μπροστά. Όλοι είναι χρήσιμοι. Όσοι επιστρέψουν από τους τραυματισμούς θα μπουν στο ροτέισον και θα είναι χρήσιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x