Ελλάδα

Γιάνκοβιτς από το κρεβάτι του πόνου: «Στις χαρές και στις λύπες μαζί» (pic)

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ενημέρωσε μέσα από το νοσοκομείο πως όλα πήγαν κατ' ευχήν. «Στεναχωριέμαι που δεν θα βοηθήσω την ομάδα για το πρωτάθλημα, αλλά είμαι σίγουρος θα τα καταφέρουμε» έγραψε.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε χθες και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, σε μια κρίσιμη καμπή για τον Παναθηναϊκό και την μάχη του πρωταθλήματος.

Μέσα από το νοσοκομείο και στο κρεβάτι του πόνου, ο Έλληνας φόργουορντ ενημέρωσε πως η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πήγε καλά, αλλά παράλληλα δεν θα μπορούσε να κρύψει την στεναχώρια του που... αφήνει αναγκαστικά το τριφύλλι, στην προσπάθεια για τον τίτλο στην Α1. «Θα γυρίσω σιδερένιος. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει η ομάδα στον μεγάλο της στόχο. Κάτι που έχω μάθει τα τελευταία 3 χρόνια, στις χαρές και στις λύπες μαζί» έγραψε μεταξύ άλλων.

Ολα πηγαν καλα!Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας!Θελω να ξερετε πως το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γυρισω σιδερενιος γιατι στη ζωη ειναι μονοδρομος να γυριζεις πιο δυνατος απο τις δυσκολιες που συναντας...Στεναχωριεμαι που δεν θα μπορεσω να βοηθησω την ομαδα μου και τους συμπαικτες μου να φτασουμε στο στοχο μας αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερουμε!Και κατι που εχω μαθει τα τελευταια 3 χρονια,στις χαρες και στις λυπες μαζι.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης vladimir "vlado" jankovic (@vjankovic12) στις


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x